14:43 20 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.55
  • USD16.97
  • RUB0.26
  • RON4.19
  • UAH0.61
© Sputnik .

Campania "Îmbracă o ie și spune cu mândrie de ce iubești Republica Moldova" continuă.

Scriitoarea Ana Onică a acceptat provocarea lansată de Sputnik Moldova, a îmbrăcat o ie și a spus cu mândrie de ce iubește Republica Moldova.

"Iubesc Moldova pentru că aici sunt rădăcinile mele. Iubesc Moldova pentru tradițiile pe care le avem. Îmi iubesc țara pentru că și eu sunt Moldova. Aici sunt copii și nepoții mei", spune scriitoarea Ana Onică.

Continuăm această campanie de promovare a iei, a portului popular, a dragostei de țară și te invităm să participi la campania lansată de Sputnik Moldova.

Îmbracă o ie și înregistrează un video în care ne spui cu mândrie de ce iubești Moldova. Postează filmulețul pe o rețea de socializare, provoacă-ți și alți prieteni să facă la fel, cu cât mai mulți, cu atât mai bine. Trimite link-ul către pagina noastră de facebook Radio Sputnik Moldova sau Sputnik Moldova.

Noi vom avea grijă ca o lume întreagă să cunoască motivele pentru care îți iubești țara și porți cu mândrie ie. Iar pe 24 iunie, de Ziua Internațională a Iei, Sputnik Moldova va oferi în dar o ie autorului celui mai frumos filmuleț.

Timp de zece zile, de pe 14 până pe 24 iunie, Radio Sputnik Moldova va realiza interviuri în exclusivitate cu meșterii populari din Republica Moldova, cei care știu să confecționeze și să promoveze costumul popular autohton. Fiți cu ochii și urechile pe noi.

Tematic

Nutriționista Luminița Suveică a acceptat provocarea lansată de Sputnik. A îmbrăcat o ie
Jurnalista Tatiana Cebotari a îmbrăcat o ie și a spus cu mândrie de ce-și iubește țara
Irina Guma are 87 de ani, s-a îmbrăcat în ie și a spus cu mândrie de ce iubește Moldova
Tagurile:
PROVOCARE, SPUTNIK, IE MANDRIE, Ana Onica
Reguli de utilizareCOMENTARII


Mai multe materiale video

Știrile Zilei