10:23 14 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.40
  • USD17.59
  • RUB0.27
  • RON4.08
  • UAH0.72
© Ruptly

Vladimir Putin s-a ales cu o leziune ușoară în timpul uni antrenamente de judo, desfășurat la Complexul Olimpic din Soci.

Beslan Mudranov, campionul olimpic la Judo din 2016, i-a produs președintelui rus, Vladimir Putin, o leziune ușoară la un deget de la mână, în timpul unui antrenament, la centrul Yug-Sport de la Sochi.

Acest lucru s-a întâmplat atunci când Putin s-a alăturat echipei naționale de Judo pentru o sesiune de antrenament, după discuțiile asupra Siriei.

În pofida acestui incident, atunci când le-a vorbit jurnaliștilor, Putin a spus că sportul l-a ajutat să-și îmbunătățească starea de spirit.

"Este un fapt medical cunoscut: nivelul de adrenalină crește la persoana care practică exerciții fizice, astfel încât starea sa de spirit se îmbunătățește și aceasta gândește altfel decât lumea din jur", a spus liderul de la Kremlin.

Sesiunea de sparring, în urma căreia președintele rus s-a ales cu o leziune ușoară, a venit după ce Putin a participat la discuții trilaterale asupra Siriei, la Soci, Rusia, cu omologii săi iranian și turc.

Tematic

Aur pentru Moldova - Judocanul Denis Vieru a câștigat „Grand Slam-ul” din Franța - Video
Tagurile:
video, leziuni, judo, Putin, Rusia


Mai multe materiale video

Știrile Zilei