13:48 20 August 2019
În direct
  • EUR19.57
  • USD17.62
  • RUB0.26
  • RON4.14
  • UAH0.70
© Sputnik / Vladimir Polusatov

Prim-ministrul Maia Sandu a atenționat Confederația Națională a Sindicatelor că „există suspiciuni de devalizare” a proprietăților acesteia de pe teritoriul Ucrainei.

CHIȘINĂU, 19 iul – Sputnik. Potrivit premierului Maia Sandu, „un grup criminal organizat” ar încearcă să privatizeze ilegal sanatoriul din orașul Truskoveț, dar și sanatoriul „Zolotaya Niva”, din orașul Sergheevka, Ucraina.

”Acestea nu sunt proprietatea statului, dar sunt proprietatea Confederației Sindicatelor. Și, în situația în care Procuratura doarme, în continuare, și nu reacționează la aceste informații, nu întreprinde nimic, eu cred că Confederația trebuie să întreprindă toate măsurile, să se întrunească în ședință și să oprească aceste abuzuri împotriva cetățenilor Republicii Moldova”, a declarat Maia Sandu în ședința Guvernului din 18 iulie.

La rândul său, vicepremierul Andrei Năstase, ministrul Afacerilor Interne, a îndemnat conducerea Sindicatelor să se adreseze la MAI, cu toate probele de care dispune, pentru ca oamenii legii să stopeze aceste ilegalități, în limita competențelor.

Tematic

Fostul Guvern s-a împrumutat, iar noul Executiv va întoarce datoriile: Ce spune Sandu
Tagurile:
Sindicate, grup criminal, Maia Sandu


Mai multe materiale video

Știrile Zilei