04:06 15 Noiembrie 2019
În direct
  • EUR19.32
  • USD17.58
  • RUB0.27
  • RON4.05
  • UAH0.73
Facebook / StoLo TV

În această perioadă în care opinia publică e marcată de scandalul crimelor din Caracal, România, se propune un experiment social vizând reacția opiniei publice.

”Aștia suntem, bă!!! Și ne mirăm că țara este în halul în care este”, a comentat cunoscuta internaută din Munchen, Monica Krueger, care ne invită să urmărim un ”experiment social”.

Este vorba de o simplă, dar interesantă inițiativă a unei televiziuni online care, în această perioadă în care opinia publică e marcată de cazul crimelor din Caracal, propune un experiment social vizând reacția opiniei publice.

AM BĂTUT-O ÎN VĂZUL OAMENILOR” se intitulează ”experiment social” pus în scenă de Ciprian și Alice, realizatori la postul ”StoloTV”.

Experimentul e simplu și testează reacția cetățenilor: în mai multe locații din plin centrul municipiului Ploiești, multe aglomerate, Ciprian o agresează pe Alice.

E bine, în ciuda faptului că o fată este agresată – trasă de păr, lovită, trântită la pământ etc. – lumea nu intervine… cu foarte puține excepții! Și, nota bene, Ciprian nu are un aspect fioros; ce s-ar fi întâmplat dacă în locul său ar fi fost un ins hirsut, un dur cu figură sinistră? 

Iată acest experiment care trebuie să ne dea gândit – și care are deja sute de mii de vizualizări. Sperăm cu folos, nu doar pentru ”divertisment”.

Tematic

Incredibil! Și bătută de concubin, și amendată de polițiști
Strigător la cer! O fetiţă, bătută de învăţător până a intrat în stare de şoc!
Imagini de groază: O femeie, bătută și călcată cu automobilul - Video
Tagurile:
video, oameni, reactie, batuta, tanara, Germania


Mai multe materiale video

Știrile Zilei