09:52 13 Aprilie 2021
În direct
  • EUR21.32
  • USD17.90
  • RUB0.23
  • RON4.33
  • UAH0.64
© Sputnik / Vladimir Polusatov

Spectacol incendiar astăzi, la Colonița. 40 de participanți din 7 țări se întrec în cadrul Finalei Campionatului Național de Autocross din Republica Moldova. Competiția a început la ora 10:00.

În data de 27 octombrie, de Ziua Automobilistului, are loc Finala Campionatului Național de Autocross din Republica Moldova. Totodată, se va disputa și trofeul CUPA Federației.

În cadrul competiției vor concura 40 de participanți din țări precum Republica Moldova, Belarus, Ucraina, România, Lituania și Bulgaria.

"Vor fi patru categorii de participanți, în funcție de capacitatea motorului", a declarat Mihail Pereman, președintele Federației de Automobilism din Republica Moldova.

Participanții sunt bine pregătiți de această competiție, iar show-ul este unul de excepție.

"Dispoziția este la maxim. Suntem pregătiți. Așteptăm finalul să vedem cine va fi învingătorul", a spus Andrei Maxian, unul dintre participanți.

Spectatorii s-au adunat în număr mare chiar de la începutul competiției. Oamenii curioși au venit să-i susțină pe participanți alături de familie și prieteni.  

"Competiția este superbă. În fiecare an sunt prezent la acest eveniment. Îmi palce mult. Este multă adrenalină. Avem parte de timp foarte bun. Puțin colb, multe emoții, traseul se vede bine", a menționat spectatorul.

Competiția se va încheia la ora 17:00.

Tagurile:
auto, spectacol, finala

Mai multe materiale video

Știrile Zilei