15:31 06 Decembrie 2019
În direct
  • EUR19.39
  • USD17.48
  • RUB0.27
  • RON4.06
  • UAH0.73
© Sputnik / Evghenii Panasenco

Candidatul la funcția de primar general al Chișinăului, Andrei Năstase, s-a prezentat duminică, 3 noiembrie, la secția de votare în compania soției și fiicei, la fel ca în primul tur de scrutin.

După ce și-a exercitat dreptul de vot, Andrei Năstase a declarat presei că alegerile locale sunt deosebit de importante, pentru că de rezultatul acestui scrutin ar depinde viitorul Republicii Moldova.

„De rezultatul alegerilor de astăzi, mai cu seamă din municipiul Chișinău, depinde viitorul țării noastre”, a declarat Năstase. 

Întrebat de jurnaliști „pentru ce a votat”, Andrei Năstase a răspuns: „Pentru dreptul nostru la o viață mai bună, bunăstare, echitate socială, societate liberă de minciună și trădare. Am votat cu gândul la Chișinău, suburbii, la Moldova”.

Candidatul i-a îndemnat pe cetățeni să iasă din case și să participe la vot.

În turul doi al alegerilor pentru funcția de primar general al Capitalei au acces candidatul socialiștilor Ion Ceban și cel al Blocului ACUM (DA și PAS) Andrei Năstase. Amintim că Ceban a acumulat în primul tur 40,19% din voturi, iar pentru Năstase au votat 31,08% dintre alegători.

Тема:
Alegeri locale - 2019 (143)

Tematic

Ion Ceban așteaptă schimbări cât mai rapide în Chișinău - Video
Tagurile:
alegeri locale 2019, Andrei Năstase


Mai multe materiale video

Știrile Zilei