23:47 17 Ianuarie 2020
În direct
  • EUR19.48
  • USD17.45
  • RUB0.28
  • RON4.08
  • UAH0.72
© Sputnik / Vladimir Polusatov

O femeie din Capitală creează lucrări inedite din monede. Lucrările ei sunt vândute în toată țara, dar și peste hotare.

O femeie din Capitală și-a descoperit un talent inedit. Aceasta confecționează copaci din monede din diferite țări. Ea spune că la început crea lucrările doar pentru a se distra, iar ulterior a început şi să le vândă.

”Am început să realizez aceste lucrări spontan, când nu aveam un job și stăteam acasă. Priveam pe Youtube diverse filmulețe ca să mă inspir și mi-a venit idea să realizez copaci din bănuți. Am realizat prima lucrare și i-am dăruit-o unei prietene la ziua de naștere. Ei foarte mult ia plăcut și mi-a zis că am mâini de aur și m-a încurajat să continui să realizez lucrări din bănuți.”, a declarat Natalia Serebrian. 

Sora ei a fost cea care a încurajat-o să creeze mai multe lucrări și să le vândă. 

”I-am făcut și surorii mele un copac din bănuți și ea mi-a zis să încerc să realizez mai multe lucrări și să le vând. Oamenilor le-a plăcut ce fac eu și au început să cumpere lucrările”, a mai spus tânăra. 

”Pentru ca să realizez un copac din bănuți îmi trebuie aproximativ o săptămână. Portretul lui Eminescu și copacul costă 400 de lei. Portretele mai mici costă 250 de lei. Lucrările mici le realizez pentru ca să le vând la diverse târguri. La Ziua Vinului, Ziua Orașului”, a declarat femeia. 

Tematic

Pasiunea incredibilă a jurnalistului Liviu Gulica - Detalii
Vezi pasiunile incredibile ale Silviei Goncear și Alionei Culai
Tagurile:
video, femeie, Monede, copaci


Mai multe materiale video

Știrile Zilei