21:27 06 Aprilie 2020
În direct
 • EUR20.04
 • USD18.54
 • RUB0.24
 • RON4.15
 • UAH0.68
© Sputnik /

Democrații îi învinuiesc pe foștii lor colegi de aranjamente obscure și de existența unui centru de comandă din exterior, care ar influența unele procese politice din Moldova

Democrații spun că viziunile politice ale noului grup parlamentar Pro-Moldova s-ar  fi schimbat după o vizită efectuată în secret în Israel. Președintele grupului parlamentar, Andrian Candu, a dezvăluit în exclusivitate în cadrul emisiunii ”Logica Puterii” de la Sputnik Moldova cine dintre cei șase deputați care au părăsit PD-ul nu a mers în acea vizită.

”De exemplu, Vladimir Cebotari nu a fost în acea vizită în Israel. A fost o vizită privată, care s-a organizat în contextul sărbătorilor de iarnă care urmau. Aceștia sunt oameni cu care ne-am apropiat și atunci când vrei să mergi undeva, îți alegi oamenii cu care te simți tu mai bine și vrei să comunici” a declarat Andrian Candu, în cadrul emisiunii ”Logica Puterii” de la Sputnik Moldova.

Pornind de la cele spuse de Andrian Candu, am putea concluziona că democrații care au mers în Israel sunt, în afară de Candu însuși, Sergiu Sîrbu, Eleonora Graur, Corneliu Padnevici și Grigore Repesciuc.

Amintim că, recent, șase deputați ai PD, au părăsit partidul. În cadrul unei conferințe de presă, aceștia au reiterat că viitorul  proiect politic este deschis pentru toți susținătorii. Pe de altă parte, foștii lor colegi din Partidul Democrat spun că cei șase deputați au părăsit partidul după ce au avut o întrevedere cu Ilan Șor în Israel, lucru infirmat de Andrian Candu.

Tematic

Jizdan: ”După ce a venit din Israel, grupul Candu și-a cumpărat mașini”. Sponsorul este...
Filip: Acțiunile celor șase deputați care au plecat din PDM sunt coordonate din exterior
Tagurile:
Israel, democrați, deputați, Candu


Mai multe materiale video

 • Iisus Vorobiov: cine și de ce l-a reținut la Moscova
  Last update: 20:27 06.04.2020
  20:27 06.04.2020

  Iisus Vorobiov: Cine și de ce l-a reținut la Moscova

  La Moscova a avut loc un caz care merită să devină o continuare a romanuluiu “Maestrul și Margareta” al lui Bulgakov. Polițiștii au reținut un bărbat pe numele Iisus Vorobiov, în timp ce își plimba câinele Platon prin parcul “Patriarșie prudî”.

  63
 • Emisiunea „Contrapunct”. Invitat: Mihail Machidon.
  Last update: 11:00 03.04.2020
  11:00 03.04.2020

  Emisiunea „Contrapunct”. Invitat: Mihail Machidon.

  Invitatul emisiunii „Contrapunct” este Secretarul de Stat la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Mihail Machidon. În cadrul emisiunii vom discuta despre acțiunile ministerului de resort în contextul stării de urgență.

  34
 • Rusia a trimis un avion cu ajutor umanitar în SUA
  Last update: 18:36 02.04.2020
  18:36 02.04.2020

  Rusia a trimis un avion cu ajutor umanitar în SUA - Video

  Federația Rusă a trimis în SUA un avion cu ajutor umanitar pentru lupta împotriva răspândirii noului tip de coronavirus.

  261
 • LIVE: Vladimir Putin - adresare către poporul rus
  Last update: 16:56 02.04.2020
  16:56 02.04.2020

  LIVE: Vladimir Putin - adresare către poporul rus

  A trecut exact o săptămână din ziua în care a fost transmis mesajul anterior al președintelui către cetățenii ruși, atunci fiind vorba de răspândirea noului coronavirus și măsurile de prevenire a infectării.

  379

Știrile Zilei