19:09 23 Iunie 2018
În direct
  • EUR19.53
  • USD16.92
  • RUB0.27
  • RON4.18
  • UAH0.64
USA Freedom Act Passes US House Vote, Moves to Senate

Departamentul de Stat: vizita lui Nuland la Moscova n-a adus progrese

© Sputnik /
În lume
Sa primesc un link scurt
2510

Vizita consilierului Secretarului de Stat al SUA Victoria Nuland la Moscova n-a adus progrese, ea este îndreptată spre susţinerea comunicării, a declarat reprezentantul Departamentului de Stat, Jeff Rathke.

 

CHIŞINĂU, 19 mai – Sputnik Moldova. Vizita consilierului Secretarului de Stat al SUA Victoria Nuland la Moscova n-a adus progrese, ea este îndreptată spre susţinerea comunicării, a declarat reprezentantul Departamentului de Stat, Jeff Rathke.

“Noi nu putem anunţa despre progrese, aceasta este o parte a comunicării permanente active”, a spus Rathke jurnaliştilor. Nuland nu s-a întâlnit cu reprezentanţii administraţiei preşedintelui FR, a anunţat pentru jurnalişti, secretarul de presă al şefului statului, Dmitri Peskov.

„Nu. Nu au fost întâlniri”,  a spus Peskov, răspunzând la întrebarea jurnaliştilor, dacă a fost sau nu întâlniri ale consilierului Secretarului de Stat al SUA cu reprezentanţii administraţiei preşedintelui FR. În ajun, Nuland sosise la Moscova, unde a avut discuţii cu adjuncţii ministrului afacerilor externe al Rusiei, Grigori Karasin şi Serghei Reabkov, dar şi cu reprezentanţii organizaţiilor ruse pentru apărarea drepturilor omului.


Tematic

Nuland va discuta la Moscova despre acordurile de la Minsk
Tagurile:
Victoria Nuland, Departamentul de Stat SUA, SUA
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei