18:43 21 Martie 2018
Chişinău+ 0°C
În direct
Дональдом Трамп, Donald Trump

Donald Trump: dacă nu Germania, Putin va ajuta Grecia

© Sputnik/ Алексей Филиппов
În lume
Sa primesc un link scurt
3530

Germania trebuie lăsată să gestioneze discuţiile legate de criza economică din Grecia, iar Rusia ar putea să ajute această ţară, dacă nu vor reuşi să o facă partenerii ei din UE, susţine candidatul la şefia Casei Albe din SUA, Donald Trump.

CHIŞINĂU, 2 iul – Sputnik. Statele Unite nu trebuie să se amestece în criza financiară din Grecia, a declarat miliardarul şi candidatul la funcţia de preşedinte al SUA, Donald Trump, într-un interviu pentru postul TV Fox Business, informează Sputnic Moldova, cu referire la RIA Novosti.

„Eu nu m-aş implica şi nu aş participa prea activ… Aş oferi Germaniei posibilitatea să se clarifice cu această ţară. Noi avem destule probleme”, — a declarat Trump. Potrivit lui, Statele Unite nu trebuie să uite că „toată situaţia cu euro” a fost creată pentru a concura cu SUA.

„Germania este preocupată de acest lucru. La drept vorbind, Vladimir Putin, probabil, se va implica şi va salva situaţia, în cazul în care Germania nu va reuşi. Astfel, eu cred că Grecia va fi într-o formă mai bună decât consideră lumea”, — a menţionat candidatul la preşedinţie, adăugând că Statele Unite nu se pot implica în fiecare problemă.

 

Tematic

Franţa nu vede posibilitatea unui acord cu Grecia până la referendum
Grecia, amenințată de defaultul tehnic
Tagurile:
Donald Trump, Germania, SUA, Grecia, Rusia, Donald Trump, SUA
Reguli de utilizareCOMENTARIIȘtirile Zilei