00:54 05 Iulie 2020
În direct
  • EUR19.43
  • USD17.23
  • RUB0.24
  • RON4.02
  • UAH0.63
În lume
Sa primesc un link scurt
3810

Versiunea germană a portalului internațional de știri Sputnik s-a plasat pe locul 26 printre mediile on line şi bloguri, într-un rating de popularitate pe rețelele de socializare.

CHIȘINĂU, 18 aug – Sputnik. Versiunea germană a portalului internațional de știri Sputnik și-a consolidat pozițiile printre mass-media on line și bloguri, în ratihg-ul de popularitate 1000 Files, situându-se în iulie pe locul 26. Ratingul este publicat de unul din cele mai prestigioase portaluri din Germania, dedicat industriei media — meedia.de., al cărui auditoriu constituie 2 milioane de accesări pe lună. Pe primele trei poziţii s-au regăsit liderii pieței media din Germania – Bild, Spiegel și Focus. Pe lângă Sputnik, lideri ai ratingului au devenit sursele on line ale unor ziare și reviste cum ar fi Die Welt, Suddeutsche Zeitung, Zeit și Stern.

Ratingul lunar calculează numărul interacțiunilor dintre utilizatorii rețelelor de socializare (”Îmi place”, ”Distribue” etc.) cu materiale în limba germană de pe sursele on line. Clasamentul a fost efectuat pe baza analizei câtorva mii de instituţii media și bloguri germane. Datele complete ale rating-ului pot fi găsite la sursa respectivă. 10000 Files, un proiect al companiei active value GmbH și a jurnalistului Jens Schroder, care s-a ocupat pe parcursul mai multor ani de crearea clasamentelor. Rating-ul analizează zilnic activismul mass-media în rețelele de socializare, folosind sistemul active value creat de companie și sistemul de înregistrare și evidență a activismului utilizatorilor.

Sputnik (sputniknews.com) este o agenţie de presă şi radio cu filiale multimedia în zeci de ţări ale lumii. Sputnik dispune de site, emisie radio digitală şi analogă, aplicaţii mobile şi conturi pe reţelele de socializare. Abonaţii Sputnik primesc 24 de ore din 24 ştiri în limbile engleză, arabă, spaniolă şi chineză.

Tematic

Miercuri, și-a început activitatea Centrul de Presă Sputnik Moldova
Sputnik. Fapte. UE suportă pierderi din cauza sancţiunilor impuse FR
„Sputnik” a fost lansat în Armenia
Sputnik a fost lansat în Moldova
Tagurile:
bloguri, mass.media, versiune germnă, clasament, Sputnik, rating, Germania


Știrile Zilei