05:26 22 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.47
  • USD16.99
  • RUB0.26
  • RON4.17
  • UAH0.60
Вид на город Душанбе

La Dushanbe au fost omorâţi 33 de colaboratori ai Internelor şi Apărării

© Sputnik / Амир Исаев
În lume
Sa primesc un link scurt
5010

Vineri, în Tajikistan au avut loc două atacuri armate asupra colaboratorilor Ministerelor de Interne şi Apărării, în rezultatul cărora au murit 33 de reprezentanţi ai organelor de forţă şi 9 dintre atacatori.

CHIŞINĂU, 4 sept – Sputnik. În timpul atacurilor de la Dushanbe, au fost omorâţi 33 de colaboratori ai ministerelor de Interne şi Apărării din Tajikistan şi 9 militari din gruparea fostului ministru adjunct al apărării, au comunicat vineri pentru RIA Novosti surse din cadrul departamentului de apărare.

Anterior, MAI al Tajikistanului a informat despre două atacuri armate în Dushanbe şi oraşul Vhadat şi se vorbea despre 17 morţi. Potrivit datelor MAI, atacurile au fost dirijate de fostul ministru adjunct al apărării, Abdulahim Nazarozda, demis vineri de către şeful statului, cu formularea „pentru comiterea crimei”.

Conform informaţiilor de care dispune Ministerul d e Interne, Nazarozda şi cei 135 de militari ai brigăzii de trupe aeropurtate a Ministerului Apărării care i s-au alăturat se află la o distanţă de 45 de kilometri mai la vest de Dushanbe, în canionul Romit.

Tematic

Explozie la Kiev, soldată cu zeci de răniţi
Potrivit ultimelor informaţii, un om a murit şi peste 100 au fost răniţi la Kiev
Tagurile:
Apărare, Interne, atac, morţi, militari, Dushanbe, Tajikistan
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei