23:21 18 Aprilie 2021
În direct
  • EUR21.38
  • USD17.87
  • RUB0.23
  • RON4.34
  • UAH0.64
În lume
Sa primesc un link scurt
Incendiu în clubul "Colectiv" din Bucureşti (23)
4010

Patronii clubului, unde în noaptea de vineri spre sâmbătă a avut loc un incendiu, sunt învinuiți de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. În afară de aceasta, ei ar mai putea fi învinuiţi şi de fals în acte.

 

CHIȘINĂU, 2 noi – Sputnik. Patronii clubului ”Colectiv” din București, unde în noaptea spre sâmbătă a izbucnit un incendiu în urma căruia au decedat peste 30 de persoane, riscă 10 ani și jumătate de închisoare, au comunicat luni pentru mass-media din România reprezentanții Procuraturii Generale.

Aceştia au precizat că proprietarii localului sunt învinuiți de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Mai mult decât atât, patronii clubului ar mai putea fi învinuiţi şi de  falsificarea unor documente.

În prezent, în instituțiile medicale se află 136 de persoane rănite în urma tragediei, dintre care 89 în stare gravă și critică. Așa cum arată primele date ale autopsiei, cauza principală a deceselor a fost intoxicarea cu produse de ardere.

Raed Arafat, secretarul de stat al MAI, nu a exclus că numărul de victime se poate dubla. Luni a devenit cunoscut că numărul celor decedaţi în urma incendiului a ajuns la 31.

Incendiul în clubul de noapte ”Colectiv” a avut loc în noaptea spre sâmbătă. Potrivit datelor preliminarii, motivul incidentului au fost focurile de artificii lansate în timpul concertului rock. În momentul tragediei, în club se aflau 400 de persoane.

 

Тема:
Incendiu în clubul "Colectiv" din Bucureşti (23)

Tematic

Ziua în care murim - o piesă de pe albumul lansat în clubul de la Bucureşti
Incendiu devastator într-un club din Bucureşti. Un număr mare de morţi şi răniţi
Tagurile:
proprietari, club de distracții, decedați, Raed Arafat, pușcărie, răniți, incendiu, România

Știrile Zilei