03:20 23 Septembrie 2017
Chişinău+ 12°C
În direct
Şedinţa Comisiei politică externă şi integrare europeană

Iată ce ne-a declarat Valentina Buliga de pe Aeroportul din Bruxelles

© Sputnik/ Miroslav Rotari
În lume
Sa primesc un link scurt
Explozie la Bruxelles (30)
218802

Alertă mare şi lacrimi pe aeroportul din Bruxelles unde s-a produs în această dimineaţă două explozii, soldate cu morţi şi răniţi.

CHIŞINĂU, 22 mar – Sputnik. Deputatul moldovean Valentina Buliga a povestit în exclusivitate pentru Sputnik ce s-a întâmplat în această dimineaţă pe Aeroportul internaţional din Bruxelles unde au fost înregistrate două explozii, soldate cu morţi şi răniţi.

Deputatul se afla în timpul exploziilor pe aeroport şi urma să vină spre casă cu o cursă, la ora 8.00. Valentina Buliga ne-a povestit că tragedia s-a întâmplat în faţa ochilor ei. Din fericire, Valentina Buliga nu a avut de suferit.

„Da, sunt în aeroport. Practic în faţa noastră s-a întâmplat totul. Am văzut doar lume agitată, pompieri, salvatori, copii răniţi scoşi din aeroport. Alertă mare şi lacrimi. Mă întorc la ambasadă”, a declarat în exclusivitate pentru Sputnik, deputatul Valentina Buliga. 

Două explozii au fost înregistrate la poarta de îmbarcare spre American Airlines, pe Aeroportul din Bruxelles. Exploziile s-au produs la ora 9.00, ora Moldovei. Presa internaţională scrie despre câţiva răniţi. Deocamdată nu este clar dacă sunt morţi. Russia Today scrie despre 11 morţi.

La Bruxelles se află o delegaţie de parlamentari moldoveni care participă la sesiunea ordinară a Adunării Parlamentare Euronest. Reuniunea are loc în perioada 21-23 martie, la Bruxelles. Din componența delegației fac parte deputații Marian Lupu, Oxana Domenti, Dumitru Diacov și Artur Reșetnicov.

Diacov a declarat că delegaţia urmează să se întoarcă mâine la Chişinău.

Тема:
Explozie la Bruxelles (30)

Tematic

Valentina Buliga a fost martorul exploziilor pe Aeroportul din Bruxelles
Şoc: încă o explozie la Bruxelles, la o staţie de metrou
Tagurile:
Buliga, explozie, Bruxelles, Moldova, deputat
Reguli de utilizareCOMENTARIIȘtirile Zilei