01:26 19 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.35
  • USD17.41
  • RUB0.27
  • RON4.07
  • UAH0.70
cruce, lumânări

Un fost ministru s-a înscris la doctorat la Teologie

© Sputnik / Тарас Литвиненко
În lume
Sa primesc un link scurt
31522

Un fost ministru s-a înscris la doctorat la Teologie, după ce a anunțat că l-a descoperit pe Dumnezeu și că își dedică timpul bun din zi pentru meditații și rugăciune.

CHIŞINĂU, 1 sept – Sputnik. Fostul om forte din regimul fostului preşedinte român, Traian Băsescu, continuă să șocheze. După ce a anunțat că l-a descoperit pe Dumnezeu și că își dedică timpul bun din zi pentru meditații și rugăciune, fostul ministru român al Turismului, Elena Udrea, a făcut încă un pas.

Surse citate de România TV susțin că Udrea s-ar fi înscris la un doctorat în Teologie și are de gând ca după absolvirea studiilor doctorale în Teologie să deschidă un Institut al fericirii.

Nu se știe încă la ce Universitate va face studiile doctorale Udrea, ce ierarh i-a dat binecuvântarea și cine e profesorul îndrumător.

„M-am spovedit pentru prima oara în viaţa mea anul trecut. Nu înţelegeam de ce e important. Nu trec prin cea mai liniştită şi fericită perioadă din viaţa mea şi, cu toate astea, eu mă simt extraordinar de bine”, a declarat Udrea.

„Prima data m-am spovedit în luna noiembrie a anului trecut. La psiholog nu am fost niciodată. Mulţi vor crede că am înnebunit”, a mai spus Udrea.

 

Tematic

Traian Băsescu, grav bolnav. Este țintuit la pat
Traian Băsescu, o ipoteză total exclusă
Tagurile:
Moldova, România, ministru, Elena Udrea, teologie


Știrile Zilei