01:28 19 Octombrie 2019
În direct
  • EUR19.35
  • USD17.41
  • RUB0.27
  • RON4.07
  • UAH0.70
обручальные кольца inele verighete

Un fost ministru se mărită

© Sputnik / Rodion Proca
În lume
Sa primesc un link scurt
44920

Fostul ministru al Turismului, în vârstă de 42 de ani, a anunțat că se mărită și va face și copii.

CHIŞINĂU, 7 sept – Sputnik. Fostul ministru român al Turismului, Elena Udrea, se gândeşte tot mai mult să-şi întemeieze o familie.

Potrivit presei din România, fosta blondă de la Cotroceni, Elena Udrea, s-a retras din viaţa politică şi s-a schimbat total. După ce şi-a regăsit liniştea refugiindu-se în credinţă, la cei 42 de ani, blonda recunoaşte că este o femeie curtată şi că în marea majoritate a timpului are grijă să arate bine.

„Cred că există un echilibru pe care doar familia ţi-l poate da. Acum îmi propun să nu am nicio problemă să mă recăsătoresc şi la 90 de ani dacă aşa va vrea soarta”, a declarat Udrea.

La trei ani de la divorţ, Elena Udrea mărturiseşte că în acest moment nu are un iubit, dar îşi doreşte lângă ea un bărbat şi nu renunţă la ideea de a deveni mamă. "Am mai spus, e o glumă, îi fac şi în eprubetă dar până sa ajungi să îi faci acolo se fac în doi, deci ca urmare mai aşteptăm, mai stau", a mai declarat aceasta.

Recent, fostul om forte din regimul ex-preşedintelui român, Traian Băsescu,  Elena Udrea, a declarat că s-a înscris la doctorat la Teologie.

Tematic

Un fost ministru s-a înscris la doctorat la Teologie
Tagurile:
Elena Udrea, măritat, nuntă, România, ministru


Știrile Zilei