09:39 20 Ianuarie 2020
În direct
  • EUR19.44
  • USD17.50
  • RUB0.29
  • RON4.07
  • UAH0.72
În lume
Sa primesc un link scurt
4510

Site-ul WikiLeaks a publicat corespondența șefului de campanie a lui Hillary Clinton, John Podesta, în care se arată că președintele ”Clinton Family Foundation”, Laura Graham, a făcut o criză de nervi și chiar era pe punctul de a se sinucide, ca urmare a certurilor permanente la serviciu.

CHIȘINĂU, 12 oct – Sputnik. Fostul șef al Family Foundation Clinton, Laura Graham, a fost la un pas de a a-și pune capăt zilelor din cauza situației tensionate de la locul de muncă, se arată în corespondența șefului de campanie al lui Hillary Clinton, John Podesta, publicată de site-ul WikiLeaks.

Fostul consilier al lui Bill Clinton, Doug Band, a scris un mesaj în care povestește despre criza de nervi prin care a trecut femeia.

"Aseară târziu, Laura Graham m-a sunat întrucât psihologul ei era indisponibil. Ea se afla în Staten Island în mașina sa, la câțiva metri de apă, având piciorul pe accelerator. Ea m-a sunat să-mi spună că este disperată pentru că nu mai putea tolera stresul și certurile de la birou cu WJC (Bill Clinton) și CVC (Chelsea Clinton)”, a scris Band în decembrie 2011.

WikiLeaks a publicat cu două zile în urmă, aşa cum a promis anterior, prima parte a scrisorilor confidențiale ale lui John Podesta, șeful de campanie a candidatului la funcția de președinte al SUA, Hillary Clinton.

Tematic

WikiLeaks: noua strategie de PR al lui Clinton este orientată împotriva Moscovei
Tagurile:
criză de nervi, sinucidere, WikiLeaks, Laura Graham, John Podesta, Hillary Clinton, SUA


Știrile Zilei