14:48 22 Septembrie 2017
Chişinău+ 16°C
În direct
George Soros

Petiţie prin care americanii cer arestarea lui George Soros

© Flickr/ Heinrich-Böll-Stiftung
În lume
Sa primesc un link scurt
30671

Americanii cer arestarea lui George Soros, învinuindu-l pe acesta de organizarea protestelor împotriva preşedintelui ales Donald Trump.

CHIŞINĂU, 13 nov — Sputnik. Pe site-ul www.change.org a fost lansată o petiţie în care este cerută arestarea lui George Soros, considerat organizatorul protestelor Anti-Trump, potrivit cotidianul.ro.

Sursa precizează că este vorba de acelaşi site unde un ONG al lui Soros a cerut anularea votului pentru Casa Albă, fiind confirmate astfel supoziţiile anterioare că George Soros s-ar afla în spatele acelor stranii mitinguri de protest care au început chiar a doua zi după alegerile din SUA, câştigate de Donald Trump împotriva candidatei Hillary Clinton.

În petiţia întitulată „Arestaţi-l şi opriţi-l pe George Soros pentru plata protestelor violente din America" ("Arrest and Stop George Soros from paying for violent protests in America!") se spune că, deşi Hillary Clinton a pierdut alegerile prezidenţiale, unul dintre principalii ei susţinători nu se opreşte.

Autorii petiţiei afirmă că Soros plăteşte aceşti oameni care protestează „şi dau startul violenţelor, provocînd haos peste tot".

„Democraţii acţionează în afara legii, iar acest lucru nu va fi tolerat de America. Trebuie să luăm poziţie în apărarea noului preşedinte ales Donald Trump şi să-l ajutăm în lupta împotriva lui George Soros. Trebuie să ne protejăm drepturile de cetăţeni ai SUA şi să nu permitem ca acest tip de comportament să continue. George Soros a scăpat complet de sub control", se mai spune în petiţie".

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Tematic

Campania dusă de Soros pentru instaurarea haosului global
Detalii explozive: subjugarea ideologică a unei naţiuni de către reţeaua Soros
Tagurile:
plătit, petiţie, protest, arest, George Soros, Hillary Clinton, Donald Trump, SUA
Reguli de utilizareCOMENTARIIȘtirile Zilei