02:49 27 Ianuarie 2020
În direct
  • EUR19.57
  • USD17.73
  • RUB0.29
  • RON4.09
  • UAH0.73
În lume
Sa primesc un link scurt
20132

Fostul premier Victor Ponta afirmă că evenimentele politice din ultima perioadă au dat peste cap predicțiile analiștilor români care au preferat ca în locul adevărului să fie lansate mesaje de propagandă.

CHIȘINĂU, 14 nov — Sputnik. Victor Ponta îi acuză pe analiștii din România că au început să creadă în "propriile minciuni" și lasă să se înțeleagă că situația din țară devine tot mai complicată în actualul context, transmite Sputniknews.ro.

"În Moldova a câștigat detașat Igor Dodon, în Marea Britanie s-a votat pentru Brexit, în SUA a castigat Donald Trump, în Bulgaria azi a câștigat funcția de Președinte candidatul Partidului Socialist (pro Rusia)!", scrie Ponta pe pagina sa de Facebook.

Acesta afirmă că toată Propaganda Sistemului din România, care a intoxicat și manipulat populația, afirmând că în Moldova câștigă Maia Sandu, că Marea Britanie rămâne în UE și că Hillary Clinon îl bate fără probleme pe Trump, crede în propriile minciuni și în realitatea pe care a fabricat-o.

"Tot ei ne spun cum rămâne Cioloș Premier si după 11 Decembrie — cred că iar "nimeresc" pe lângă! Adică doar la români mai ține cu Propaganda", afirmă Ponta.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Tematic

Susținătorii Maiei Sandu cer revizuirea rezultatelor alegerilor
Rezultate finale: procentul acumulat candidaţii la alegerile prezidenţiale
Au fost afişate rezultatele finale ale alegerilor prezidenţiale din Moldova
Tagurile:
propaganda, alegeri, UE, Hillary Clinton, Victor Ponta, Marea Britanie, România


Știrile Zilei