02:13 27 Ianuarie 2020
În direct
  • EUR19.57
  • USD17.73
  • RUB0.29
  • RON4.09
  • UAH0.73
În lume
Sa primesc un link scurt
73442

Cunoscutul luptător K1 originar din Republica Moldova, Tolea Ciumac, a snopit în bătaie trei persoane, între care un pensionar și o florăreasă.

CHIȘINĂU, 9 dec — Sputnik. Presa din România a scris despre un grav incident care l-a avut drept protagonist pe Anatolie Ciumac, zis "Tolea" în țara vecină, care a bătut un șofer ce l-ar fi agasat în trafic.

Furia lui Tolea s-a revărsat apoi și asupra tatălui șoferului, un pensionar de 65 de ani. Nu a scăpat nici o florăreasă care era în preajmă.

Scandalul a avut loc la Pitești. Ciumac se afla în mașină, la volanul căreia era soția sa Alina. La un moment dat, acesta a avut impresia că un șofer îl șicanează în trafic. Supărat, Tolea l-a scos pe acesta din mașină și l-a snopit în bătăi.

Șoferul a povestit că a ajuns la spital în urma loviturilor încasate de la luptătorul MMA.

Ciumac l-a bătut și pe tatăl șoferului, un pensionar de 65 de ani aflat în mașină, dar și pe o florăreasă care le-a povestit polițiștilor cum s-a produs incidentul violent.

Oamenii legii au întocmit pe numele agresorului un dosar penal. Și acesta nu este primul.

În luna iulie, de exemplu, Anatolie Ciumac a fost reținut de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Ilfov, după ce ar fi violat și tâlhărie o femeie.

Tolea s-a născut în satul Recea, raionul Râșcani, dar se află deja de mai mulți ani în România, fiind cunoscut drept un personaj controversat și agresiv. Acesta este însă și un bun sportiv. În 1990 a intrat la Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport din Bucuresti. A practicat lupte greco-romane, kick-boxing, dar a fost și bodyguardul unor vedete.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Tematic

Un medic de la Dispensarul de Narcologie, snopit în bătaie de doi pacienți
Bătaie între suporteri pe stadionul „Zimbru” din Chişinău
Un politician român și un chelner s-au luat la bătaie în timpul finalei Euro2016
Tagurile:
luptător K1, Pitești, Tolea, Anatolie Ciumacâ, bătaie, trafic, România


Știrile Zilei