01:10 20 Iunie 2018
În direct
  • EUR19.46
  • USD16.84
  • RUB0.26
  • RON4.17
  • UAH0.64
George Soros

Americanii cer capul lui Soros

© AFP 2018 / STAN HONDA
În lume
Sa primesc un link scurt
19630

Un cunoscut şerif de culoare din Statele Unite a susţinut un discurs incendiar în Wisconsin. El a cerut Congresului american declanşarea urgentă a investigaţiilor împotriva miliardarului George Soros şi a organizaţiilor patronate de acesta. De asemenea, a fost demascată ”reţeaua de agenţii de presă mincinoase”.

CHIȘINĂU, 16 dec — Sputnik. Şeriful David Clarke, care se bucură de popularitate în SUA şi este un puternic susţinător al preşedintelui nou-ales Donald Trump, a rostit un discurs exploziv în Wisconsin, transmite Sputniknews.ro.

El a început prin a spune că este încă stăpânit de „un sentiment de euforie" pentru ceea ce a realizat poporul american pe 8 noiembrie. „Am şocat lumea!", a exclamat acesta. 

Apoi s-a referit la modul în care „reţeaua de agenţii de presă mincinoase" — printre acestea numindu-le pe New York Times, Washington Post, CNN, MSNBC, The Huffington Post — a încercat să îi compromită, prin răspândirea de minciuni, pe Donald Trump şi pe Mike Pence, vicepreşedintele SUA. Însă strategia acestor agenţii a fost un eşec. Totuşi, în ciuda victoriei lui Donald Trump, acestea continuă activitatea lor ce constă în sabotarea şi subminarea preşedintelui ales de poporul american şi a vicepreşedintelui.

David Clarke a vorbit apoi despre manevrele încercate după încheierea alegerilor, după ce rezultatul a arătat clar că Donalt Trump câştigase. 

„Aţi văzut ce s-a întâmplat după 8 noiembrie. Mai întâi au fost revoltele de după ziua alegerilor, apoi campania denigratoare a agenţiilor de presă mincinoase, care au urmărit să discrediteze ceea ce a făcut poporul american pe 8 noiembrie, apoi renumărarea voturilor, iar acum ni se tot spune despre «conspirația Rusiei» pentru a influenţa alegerile (din SUA)", a spus David Clarke.

El a mai spus că membri ai Congresului cer iniţierea de investigaţii pentru a se afla dacă Rusia a influenţat alegerile din SUA, în acest sens neexistând nicio dovadă, însă nu se cere nicio investigaţie împotriva celor care s-au implicat activ în deturnarea procesului electoral şi incitarea la violenţă. 

„Vă spun acest lucru: dacă Congresul vrea să investigheze ceva, atunci trebuie să declanşeze o investigaţie cu privire la miliardarul George Soros și la încercarea acestuia de a influența aceste alegeri în favoarea democraţilor, de exemplu prin găsirea de oameni care să apară la adunările celor care l-au sprijinit pe Trump pentru a-i amenința pe susţinătorii lui Trump. Congresul ar trebui să declanşeze o investigaţie împotriva lui George Soros pentru finanţarea din partea acestra a revoltelor de după alegeri, revolte care au creat pagube materiale şi au făcut victime umane în rândul unor oameni nevinovaţi", a declarat David Clarke.

La finalul discursului, el a afirmat că l-a asigurat pe Donalt Trump că va face tot ceea ce îi stă în putinţă pentru a-l ajuta să devină cel de-al 45-lea preşedinte al Statelor Unite, iar aceasta va fi „una dintre cele mai mari realizări ale mele, de care voi fi mândru". Clarke şi-a încheiat cuvântarea spunâd „Dumnezeu să vă binecuvânteze pentru ceea ce aţi făcut şi să continue să binecuvânteze Statele Unite ale Americii!".

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Tematic

Cine stă în spatele demonstrațiilor unioniștilor: Plahotniuc, Băsescu, Soros
Americanii vor punerea sub acuzare la nivel federal a lui George Soros
Tagurile:
David Clarke, Investigație, Soros, americani, Congres, David Clarke, Donald Trump, SUA
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei