21:36 25 Septembrie 2017
Chişinău+ 21°C
În direct
Atrița Sophia Loren.

Clipe de neuitat cu Sophia Loren: dezvăluiri în exclusivitate

© Sputnik/ Екатерина Чеснокова
În lume
Sa primesc un link scurt
108 0 0

În cadrul turneului din 2017, Sophia Loren s-a întâlnit deja cu fanii săi din Dallas, Las Vegas, Tel Aviv, iar în februarie și martie legendara actriță italiană va vizita New Jersey, Chicago și Moscova.

CHIȘINĂU, 11 ian — Sputnik. La 28 martie, la Crocus City Hall din Moscova va avea loc singura seară de creație a Sophiei Loren în Rusia, comunică RIA Novosti cu referire la organizatorii evenimentului. În cadrul întâlniri de la Moscova cu admiratorii săi, Sophia Loren va povesti istorii din viața sa, își va împărtăși secretele carierei cinematografice.

„Geniala artistă le va împărtăși fanilor secretele carierei sale bogate, planurile de creație, amintirile și diferitele istorii din viața sa tumultoasă. În cadrul întâlnirii de creație, publicul îi va putea adresa întrebări, iar posesorii biletelor din primele rânduri vor avea rara ocazie de a se fotografia împreună cu legenda cinematografiei mondiale", se spune în comunicat.

Sophia Loren
© Sputnik/ Ekaterina Chesnokova
Sophia Loren

Organizatorii menționează că astfel de întâlniri au avut loc deja la Dallas, Las Vegas, Tel Aviv. În cadrul turneului din 2017,  în februarie și martie, legendara actriță italiană va vizita New Jersey, Chicago și Moscova.

„Seara de creație din 28 martie va fi singura în Rusia", se subliniază în comunicat.

Sophie Loren (Sophia Villani Scicolone Ponti) este o actriță și interpretă italiană, deținătoare a premiilor la cele mai prestigioase festivaluri internaționale de cinematografie — Cannes, Veneția, Berlin, Moscova, San Sebastian —, laureată a premiilor „Globul de Aur", prima laureată a premiului „Oscar" pentru rolul interpretat în limba engleză. A colaborat cu Vittorio Sica, Marlon Brando, Charlie Chaplin și Frank Sinatra. Este cunoscută pentru filmele „Mândrie și pasiune", „Căsătorie în stil italian", „Ieri, azi, mâine", „O zi neobișnuită" și multe altele.

Актриса Софи Лорен
© Sputnik/ Екатерина Чеснокова
Актриса Софи Лорен

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Tagurile:
carieră cinematografică, seară de creaâție, actriță italiană, clipe de neuitat, talent, Sophia Loren, Moscova
Reguli de utilizareCOMENTARIIȘtirile Zilei