10:22 19 Mai 2019
În direct
  • EUR20.10
  • USD17.93
  • RUB0.28
  • RON4.22
  • UAH0.68
foto simbol

Paranormal, în locuința unei rusoaice curge sânge pe pereți - VIDEO

© AFP 2019 / Miguel Schincariol
În lume
Sa primesc un link scurt
34112

Un fenomen ieșit din comun s-a petrecut într-un oraș din Rusia, unde în apartamentului unei femei a început să curgă un lichid roșu din pereții casei

CHIȘINĂU, 12 mart — Sputnik. În casa unei femei din orașul Voronej din Rusia, din prizele de curent electric a început să curgă un lichid de culoare roșie, asemănător cu sângele. Stăpâna apartamentului a declarat că, în urma vizetei făcute de responsabilii de la întreprinderea municipală care se ocupă de deservirea blocului, aceștia nu au fost în stare să explice care este cauza, a relatat postul TV Rossia 24.

Instalatorul și electricianul au verificat apartamentele care se află în vecinătate însă nu au putut să dea o explicație a acestui fenomen ieșit din comun.

Femeia s-a adresat autorităților locale responsabile de situațiile excepționale și poliției, dar și aici organele abilitate nu au fost în stare să dea un răspuns univoc. Pentru orice eventualitate a fost luate probe pentru expertiză a aerului și lichidului care curge, însă din rezultatele obținute nu a fost depistat nimic ieșit din comun, doar că acest lichid emană un miros insuportabil.

În definitiv stăpâna apartamentului i-a chemat pe angajații Inspectoratului Ecologic de Stat din Rusia care urmează să identifice cauza acestui fenomen nemaiîntâlnit.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Tematic

Gigi Becali riscă să fie paralizat – din pușcărie i se trage
Tagurile:
curge, sânge, paranormal, Rossia 24, Inspectoratului Ecologic de Stat din Rusia, Voronej, Rusia
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei