10:20 13 Aprilie 2021
În direct
  • EUR21.32
  • USD17.90
  • RUB0.23
  • RON4.33
  • UAH0.64
În lume
Sa primesc un link scurt
43910

O moldoveancă de 57 de ani și fiul ei de 30 de ani au devenit proprietarii unor imobile în Italia, care au o valoare de 1,5 milioane de euro

CHIȘINĂU, 3 apr – Sputnik. O moldoveancă de 57 de ani și fiul ei de 30 de ani au intrat prin înșelăciune în posesia unor sume fabuloase și a unor imobile în valoare totală de 1,5 milioane de euro. 

Femeia lucra îngrijitoare în casa unui bătrân de 90 de ani din provincia Brescia. Într-o bună zi, profitând de lipsa de discernământ a pensionarului, aceasta i-a împins în față niște acte și i-a spus că trebuie să le semneze. 

Documentele s-au dovedit a fi un testament, prin care chipurile de bună voie și nesilit de nimeni, bătrânul i-ar fi lăsat moldovencei și fiului ei toată averea: cinci imobile în valoare totală de 1,5 milioane de euro. Totodată, femeia și-a transferat din contul bătrânului și suma de 250 de mii de euro. 

Visurile escrocilor au fost spulberate de fiii bătrânului, care au aflat despre infracțiune. Aceștia s-au adresat la Garda Financiară care întors averea bătrânului moștenitorilor legitimi, adică fiilor săi.  

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Tematic

Un moldovean gol-pușcă, la cumpărături în Italia
Scandal sexist în Italia sau de ce italienilor le fug ochii după moldovence
Tagurile:
Brescia, lipsă de discernământ, bătrân, imobile, fiu, testament, Italia, moldoveancă

Știrile Zilei