07:49 21 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.55
  • USD16.97
  • RUB0.26
  • RON4.19
  • UAH0.61
Marine Le Pen

Frontul Național din Franța și-ar putea schimba denumirea

© Photo : Rex Features
În lume
Sa primesc un link scurt
2210

Frontul Național al Marine Le Pen ar putea să-și schimbe denumirea și programul

CHIȘINĂU, 23 iul — Sputnik. Pe 21-22 iulie, la sediul Frontului Național are loc ședința conducerii de vârf a partidului, în cadrul căreia se discută despre strategia politică de viitor, urmând să fie identificate punctele slabe ale programului politic, care au determinat un scor mic în alegerile parlamentare.

După alegerile parlamentare din acest an, unii membrii ai partidului au declarat că formațiunea are nevoie de un rebranding și o revizuire a programului politic. Jumătate din membrii partidului, în frunte cu Nicolas Bay și Gilbert Collard, s-a pronunțat pentru renunțarea la pozițiile radicale eurosceptice, în timp ce a doua jumătate a partidului, în frunte cu Florian Philippot, consilierul lui Marine Le Pen, se pronunță pentru păstrarea actuala redacție a programului.

După anunțarea rezultatelor celui de-al doilea tur, Marine Le Pen a declarat că după victoria lui Macron, Frontul Național devine singura forță de opoziție, o alternativă mișcării globaliste hegemonice a lui Macron.

În afară de aceasta, în presa franceză se afirmă că ar putea avea loc o schimbare a denumirii formațiunii: "Uniunea Patriotică și Republicană", „Patrioții" (la propunerea lui Philippot) sau „Uniunea lui Marine".

Tagurile:
Uniunea lui Marine, Patrioții, Uniunea Patriotică și Republicană, Frontul Național, Florian Philippot, Marine Le Pen, Franța
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei