18:18 21 Iulie 2018
În direct
  • EUR19.33
  • USD16.66
  • RUB0.26
  • RON4.15
  • UAH0.63
Londra

Femeie împinsă sub roțile unui autobuz la Londra - VIDEO

© Sputnik / Dmitry Parshin
În lume
Sa primesc un link scurt
84 0 0

Autoritățile britanice au publicat marţi o înregistrare video cu un bărbat care făcea jogging şi care la un moment dat împinge un pieton chiar în calea unui autobuz supraetajat

CHIȘINĂU, 10 aug — Sputnik. Înregistrat de camerele de supraveghere video, filmul surprinde victima de 33 de ani, plimbându-se pe Podul Putney din sud-vestul Londrei când, pe neaşteptate, un bărbat care face jogging trece pe lângă ea şi o împinge pe carosabil.

Din fericire, autobuzul a reușit să o ocolească în ultimul moment pe femeie.

„Victima a fost pusă în pericol extrem când a fost împinsă pe şosea. Numai datorită reacţiei rapide a șoferului nu a fost lovită de autovehicul", a declarat, într-un comunicat de presă, sergentul Mat Knowles, ofițerul de investigații al echipei Putney Safer Neighborhood.

Deşi femeia a suferit răni minore, Poliția a remarcat că pasagerii au coborât repede din autobuz pentru a-i sări în ajutor după ce au înţeles ce s-a întâmplat.

Potrivit Poliției londoneze, bărbatul care alerga a revenit peste 15 minute pentru a trece din nou podul, dar a ignorat victima care a încercat să vorbească cu el.

Deși incidentul a avut loc la începutul lunii mai, autorităţile au apelat abia acum la ajutorul cetățenilor, rugând martorii incidentului sau oamenii care îl recunosc pe bărbat să contacteze Poliţia.

Tematic

Un nou atac lângă o moschee din Londra
(FOTO) Atac terorist în Londra: Un vehicul a intrat în mulțime
Tagurile:
Londra, femeie, carosabil, autobuz, Marea Britanie
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei