16:43 21 Iulie 2018
În direct
  • EUR19.33
  • USD16.66
  • RUB0.26
  • RON4.15
  • UAH0.63
A police car is seen as several cars were set on fire during a riot, according to local media, in Rinkeby suburb, outside Stockholm, Sweden February 20, 2017.

Teroare în Malmo, Suedia: Focuri de armă și oameni răniți pe stradă

© REUTERS / TT News Agency/Christine Olsson
În lume
Sa primesc un link scurt
111 0 0

Trei persoane au fost de focuri de armă în cel de-al treilea cel mai mare oraș din Suedia, Malmo. Poliția a blocat zona și în prezent îi caută pe cei care au tras.

CHIȘINĂU, 13 aug — Sputnik.  Focurile de armă au fost trase dintr-o clădire de pe strada Ystadvagen din Malmo, Suedia, în timpul nopții de sâmbătă spre duminică, conform unei declarații a poliției. Două persoane au suferit leziuni care le amenință viața, iar altele au leziuni minore, potrivit RT.

Poliția londoneză
© AP Photo / Victoria Jones/PA via AP

Aproximativ 70-100 de persoane se aflau în clădire în momentul atacului, potrivit presei locale.

Mass-media a mei precizat că un om a intrat în clădire strigând "Cine l-a lovit pe fratele meu?" Înainte de a deschide focul.

RT s-a adresat poliției suedeze, care a declarat că nu poate confirma în momentul de față dacă incidentul a fost izolat, potrivit purtătoarului purtător de cuvânt al poliției, Anna Goransson.

În prezent, poliția discută cu martori și verifică camerele CCTV. Traficul din zonă a fost blocat, urmând a fi restabilit după examinare.

Tagurile:
focuri de armă, atac armat, Suedia, Malmo
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei