08:46 19 Iunie 2019
În direct
  • EUR20.39
  • USD18.20
  • RUB0.28
  • RON4.32
  • UAH0.69
Tomberoane de gunoi în Chișinău

Groaznic: picioare de om, descoperite într-o ladă de gunoi - VIDEO

© Sputnik / Rodion Proca
În lume
Sa primesc un link scurt
224910

O pereche de picioare amputate au fost găsite într-un tomberon în capitala Italiei

CHIȘINĂU, 18 aug — Sputnik. Două picioare de om au fost găsite într-o ladă de gunoi la Roma. S-a întâmplat marți seara, potrivit portalului thelocal.it.

Descoperirea macabră a fost făcută de o tânără boschetară.

Publicația Repubblica a identificat persoana căreia i-au fost amputate membrele inferioare. Este vorba de o femeie în vârsta de 59 de ani, pe nume Nicoletta Diotallevi, care locuia împreună cu fratele său de 62 de ani, Maurizio.

Mai mult, potrivit portalului Il Messaggero, fratele victimei a recunoscut că anume el a omorât victima.

Purtătorul de cuvânt al poliției, citat de „Repubblica”, a declarat că, „judecând după starea inițială de putrefacție", picioarele au fost amputate și aruncate la gunoi cu o noapte înainte.

După ce au analizat mai multe înregistrări ale camerelor de supraveghere, experții organelor de drept au reușit să identifice mai multe părți ale corpului în apropierea locului în care au fost găsite picioarele victimei.

Potrivit Il Messaggero, după ce femeia a fost strangulată, cadavrul acesteia a fost disecat cu un toporul, iar părțile au fost aruncate în diferite containere de gunoi.

Potrivit presei italiene, motivul omorului ar putea fi un conflict din cauza banilor, care s-a iscat între victimă și fratele acesteia.

Tematic

Omor în plină stradă în Chișinău. Cum au reacționat oamenii legii
Tagurile:
amputare, picioare, tomberon, Gunoi, Italia


Știrile Zilei