22:37 17 Iunie 2019
În direct
  • EUR20.48
  • USD18.18
  • RUB0.28
  • RON4.34
  • UAH0.69
Litoral - foto de arhivă

Descoperire macabră: Cadavrul dezmembrat și decapitat al unei jurnaliste

© Flickr / Clara Sanchiz
În lume
Sa primesc un link scurt
106010

Trunchiul fără cap și fără membre al unei jurnaliste a fost descoperit în largul coastelor daneze

CHIȘINĂU, 23 aug — Sputnik. Testul ADN ar fi arătat că este vorba de jurnalista suedeză Kim Wall, în vârstă de 30 de ani, potrivit dcnews.ro.

Poliția din Danemarca este de părere că cadavrul a fost mutilat deliberat, pentru ca tânăra să nu poată fi identificată.

Jurnalista a fost văzută ultima oară pe 10 august, când a plecat să facă un reportaj despre un submarin al inventatorului danez Peter Madsen.

Tânăra nu s-a mai întors din călătorie și a fost dată dispărută. Iniţial, inventatorul a afirmat că a lăsat-o pe aceasta în siguranţă la mal, în seara zilei de 10 august, pe insula Refshaleoen, în apropiere de Copenhaga, notează mediafax.ro, cu referire la BBC.

Mai apoi Peter Madsen a recunoscut că a aruncat-o pe jurnalistă în mare, după ce Kim Wall ar fi suferit un accident mortal la bordul submarinului.

În 11 august, au fost demarate operațiunile de căutare a submarinului. Ulterior s-a constatat că acesta s-a scufundat la câteva ore după începerea căutării jurnalistei.

Poliția daneză considera că submarinul a fost scufundat în mod deliberat de Madsen, care a fost salvat, fiind ulterior arestat.

Tagurile:
Peter Madsen, submarin, Kim Wall, dezmembrat, Decapitat, cadavru, jurnalista, Danemarca


Știrile Zilei