23:15 21 Ianuarie 2019
În direct
  • EUR19.55
  • USD17.14
  • RUB0.26
  • RON4.16
  • UAH0.61
Mihail Saakașvili

Video pe Internet: Saakașvili amenință să sară în gol de pe un bloc

© REUTERS / Valentyn Ogirenko
În lume
Sa primesc un link scurt
83 0 0

Organele de drept din Ucraina l-au reținut pe Mihail Saakașvili, fostul guvernator al regiunii Odesa, pe acoperișul blocului în care locuiește

CHIȘINĂU, 5 dec — Sputnik. Pe internet a fost postat un video cu Mihail Saakașvili care amenință să sară în gol de pe acoperișul blocului în care locuiește la Kiev. Filmulețul a fost postat pe Twitter de martorii oculari.

Fostul președinte al Georgiei a urcat pe acoperișul blocului cu opt etaje în care locuiește amenințând că se va arunca în gol, dacă „se vor atinge de el".
Peste puțin timp, Saakașvili a fost reținut de către organele de drept ucrainene și condus spre un autobuz care a fost blocat de către ortacii fostului guvernator al Odesei, nu departe de locul desfășurării evenimentelor.

Mijlocul de transport nu este lăsat să treacă de mulțime.

Serviciul de Securitate al Ucrainei a explicat că fostl guvernator al regiunii Odesa a fost reținut în baza unui articol din Codul Penal al Ucrainei ce incriminează  acordarea de sprijin membrilor unor organizații infracționale și tăinuirea activității infracționale a acestora.

Tagurile:
bloc cu opt etaje, internet, video, acoperiș, Mihail Saakașvili, Kiev, Ucraina
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei