18:06 20 Ianuarie 2021
În direct
  • EUR21.03
  • USD17.34
  • RUB0.24
  • RON4.31
  • UAH0.62
În lume
Sa primesc un link scurt
302 0 0

Un tânăr din Republica Moldova a câștigat marele premiu PokerStars.

CHIȘINĂU, 2 feb — Sputnik. Dragoș Trofimov, un moldovean care își face studiile în Italia, a câștigat peste 84000 de euro la un turneu de poker.

Cazinou
© Sputnik / Михаил Мордасов

Moldoveanul Dragoș Trofimov, care studiază chimia în Italia, a câștigat ieri marele premiu la Festivalul Internațional de Poker din Londra, organizat de PokerStars.

Tânărul chimist a înregistrat un câștig în valoare de 73990 de lire sterline. Trofimov l-a învins pe italianul Sergio Castelluccio, astfel el a devenit proprietarul unuia dintre cele mai dorite premii din istoria Poker-ului.

Este vorba de un voucher „Platinum Pass" în valoare de 30000 de dolari pentru un alt turneu pe Poker din anul viitor, unde moldoveanul va concura cu alți jucători PokerStars.

„Nu mă așteptam la asta. E uimitor și sunt foarte entuziasmat de jocurile care urmează", a declarat Dragoș Trofimov într-un interviu pentru pokerstars.com.

 

 

Tematic

Un bărbat a câștigat peste 10 milioane la un cazinou, pariind pe 3 dolari
Tagurile:
castigator, tanar, poker, Moldovean, premiu, turneu, euro, PokerStars, Platinum Pass, Sergio Castelluccio, Dragoș Trofimov, Londra, Marea Britanie

Știrile Zilei