22:17 24 Februarie 2018
Chişinău-5°C
În direct
Roma, Italia

O stradă se prăbușește în centrul Romei : Mașini înghițite de pământ (FOTO)

© Sputnik/ Alexander Vilf
În lume
Sa primesc un link scurt
47830

O întreagă stradă s-a prăbușit în centrul Romei, formând un crater de nouă metri adâncime. Surpătura se întinde pe o lungime de aproape 15 metri

CHIȘINĂU, 15 feb — Sputnik. O stradă din cartierul Balduina, centrul Romei, s-a prăbușit miercuri seara, în acel loc formându-se un crater de nouă metri adâncime, scrie Sputnik France, cu referire la Signs of the times.

​Cel puțin șase mașini au fost înghițite de prăpastie. Potrivit mass-media, surparea se extinde pe o lungime de circa 15 metri. 

Două clădiri din apropiere au fost evacuate ca măsură de precauție, iar pompierii au confirmat că nimeni nu a fost rănit în urma dezastrului.

Cu toate acestea, specialiștii verifică alte clădiri din apropiere pentru a evalua pagubele cât mai exact. Perimetrul a fost izolat pentru siguranță. După examinarea situației de la locul incidentului, primarul orașului, Virginia Raggi, a asigurat rezidenți evacuați că li se vor acorda locuințe sociale.

Tronsonul de drum care s-a prăbușit se află lângă un șantier de construcții, care ar putea fi, potrivit investigatorilor, cauza dezastrului.

Nu este prima dată când o stradă se prăbușește în capitala Italiei. De exemplu, cu mai puțin de o lună în urmă, o femeie de 77 de ani, care mergea pe trotuar, a căzut dintr-o dată într-un crater de doi metri adâncime.

Tematic

O nouă surpare de asfalt. De această dată în sectorul Ciocana
În Chișinău s-a surpat pământul. Oamenii s-au salvat ca prin minune
Tagurile:
santier, primarul Virginia Raggi, masini inghitite de pamant, strada surpata, crater, Roma, Italia
Reguli de utilizareCOMENTARIIȘtirile Zilei