04:33 16 Decembrie 2018
În direct
  • EUR19.65
  • USD17.27
  • RUB0.26
  • RON4.22
  • UAH0.62
Spital, intervenţie chirurgicală

Halucinant: Picior amputat, folosit în loc de pernă

© Sputnik / Varvara Gert'e
În lume
Sa primesc un link scurt
19810

Dintr-o înregistrare devenită virală se vede cum victima unui accident rutier are drept pernă pe patul de spital propriul picior amputat.

CHIŞINĂU, 11 mart — Sputnik. Caz ieşit din comun într-un un spital din India. În urma unui accident de circulaţie, un bărbat s-a ales cu piciorul amputat. Într-o înregistrare video făcută în instituţia medicală se vede cum acesta are la capul patului drept pernă propriul picior amputat, informează dcnews.ro, cu referire la presa internaţională.

Potrivit autorităţilor, nu este clar cine i-a pus pacientului piciorul sub cap, însă patru angajaţi ai spitalului în cauză, inclusiv doi medici, au fost suspendaţi din funcţii, urmând să fie desfăşurată o anchetă.

Victima, care lucra pe post de ajutor într-un autobuz şcolar, a fost grav rănită atunci când vehiculul s-a răsturnat în încercarea de a evita o coliziune. Bărbatul a fost dus la un spital de stat, alături de circa 25 de copii răniţi.

„Când am ajuns la spital, i-am văzut piciorul folosit drept pernă. Le-am cerut în repetate rânduri medicilor să intervină, dar au refuzat", a declarat o rudă a victimei pentru NDTV.

Tematic

Șocant: Din cauza unor medici din Chișinău, o lăuză s-a ales cu necroză la picior
Groaznic: picioare de om, descoperite într-o ladă de gunoi - VIDEO
Tagurile:
autobiz scolar, perna, picior amputat, spital, victima, India
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei