00:53 03 Aprilie 2020
În direct
  • EUR20.12
  • USD18.43
  • RUB0.23
  • RON4.17
  • UAH0.67
În lume
Sa primesc un link scurt
686310

O crimă oribilă a zguduit România - o mamă i-a luat viața propriului copil cu o cruzime de neimaginat.

CHIȘINĂU, 14 mart — Sputnik. O femeie în vârstă de 39 de ani din Timișoara, care era și educatoare, și-a ucis fetița de doar patru ani, după care a anunțat poliția, scrie presa din România.

Copila a murit în chinuri groaznice, mama ei tăindu-i venele la ambele mâini, iar apoi înecând-o în cadă.

Tragedia a avut loc noaptea trecută. Femeia a anunțat la 112 că și-a omorât copilul, iar apoi a băut erbicid, încercând să se sinucidă.

Potrivit presei din țara vecină, mama ucigașă era educatoare la grădinița din satul Murani, județul Timiș. Acum trei săptămâni, aceasta și-a luat concediu fără plată.

Femeia s-ar fi certat cu soțul ei înainte de a comite crima.

Potrivit Inspectoratului Școlar județean, educatoarea a activat în domeniul învățământului timp de 15 ani, fără a da semne că ar avea vreo problemă.

În contextul acestei crime îngrozitoare, colega noastră de la ro.sputnik.md, Georgiana Arsene, pune problema obligativității controlului psihologic în unităţile şcolare.

"Ce s-ar fi întâmplat, însă, dacă Dumnezeu i-ar fi luat minţile femeii şi ar fi cuprins-o dorinţa de răzbunare când era înconjurată de micuţi", se întreabă ea.

Problema este mai amplă şi un prim pas spre tratarea ei ar fi reintroducerea obligativităţii testării psihologice a cadrelor didactice, consideră jurnalista.

Tematic

Ucigași și violatori scăpați de pușcărie de o doctoriță psihiatru
Noi detalii în cazul minorei de la Ungheni, omorâtă cu deosebită cruzime
Tagurile:
crima, si-a ucis propriul copil, educatoare, Timisoara, Romania


Știrile Zilei