04:42 21 Noiembrie 2018
În direct
  • EUR19.57
  • USD17.12
  • RUB0.26
  • RON4.19
  • UAH0.62
Facebook

Creatorul WhatsApp cere să renunțăm la Facebook. Noul hashtag #deletefacebook

© Sputnik / Наталья Селиверстова
În lume
Sa primesc un link scurt
16510

Facebook se află la moment în cea mai proastă perioadă din timpul existenței rețelei de socializare.

CHIȘINĂU, 22 mart — Sputnik. Facebook este în mijlocul scandalului „Cambridge Analytica" — această companie i-a folosit utilizatorii, în special datele acestora, pentru a influența alegeri din SUA și Anglia.

Astfel, valoarea Facebook la bursă a scăzut cu miliarde de dolari într-o singură zi, iar utilizatorii se gândesc tot mai mult să renunțe la această rețea de socializare.

În 2014, Facebook a cumpărat WhatsApp. Cofondatorul aplicației, Brian Acton, a făcut o avere care acum valorează circa 6,5 miliarde de dolari. Însă, recent într-o postare pe Twitter, el a scris — „E timpul. #deletefacebook" (#ștergefacebook).

Șocant: Facebook, un pericol pentru sănătatea mintală>>>

Brian Acton prezintă „una din multiplele voci" în online care declară că ar trebui să renunțăm la Facebook, rețeaua care urmărește fiecare lucru pe care îl facem — nu contează dacă este vorba de like-uri, comentarii, poze, video, postări proprii sau partajări ale postărilor unor prieteni.

Tematic

Facebook introduce o nouă schimbare. Vezi la ce capitol
Vezi cum procedează Facebook cu conturile false
Tagurile:
sterge, retea, socializare, utilizatori, folosit, date personale, scandal, alegeri, Whatsapp, Facebook, Statele Unite ale Americii, SUA
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei