04:36 23 Aprilie 2018
Chişinău+ 14°C
În direct
inele verighete

Liderul partidului de la guvernare vorbește despre planurile de nuntă

© Sputnik / Rodion Proca
În lume
Sa primesc un link scurt
64011

Liderul partidului care se află la guvernare ar putea să facă în timpul cel mai apropiat nunta. Acesta are o iubită mai tânără decât el cu 30 de ani.

CHIȘINĂU, 24 mart – Sputnik. Liderul PSD din România, Liviu Dragnea, formațiune care se află la guvernare în țara vecină, a dat de înțeles că în acest an ar putea face nunta. Acesta are o iubită mai tânără decât el cu 30 de ani. 

La cei 55 de ani Liviu Dragnea vorbește deschis despre iubita sa Irina Alexandra Tănase, în vârstă de 25 de ani. Tânăra a apărut în public, la un eveniment politic organizat de PSD, alături de premierul român și primarul orașului București. 

Irina Alexandra Tănase
Irina Alexandra Tănase

Dragnea a fost întrebat de presă dacă nu cumva în acest an va face nunta cu noua sa iubită. 

”Este ceva foarte plăcut despre care voi vorbi cu foarte mult drag când va fi cazul”, a răspuns Dragnea. 

“Pentru mine e o mare satisfacție că n-am trecut degeaba prin acești ani după ce am câștigat alegerile. Pe plan personal, de unde să știu? E posibil ca anul 2018 să aducă o nuntă”, a spus Liviu Dragnea în cadrul unei emisiuni televizate.

Liviu Dragnea a mai fost căsătorit o dată, cu Bombonica Prodana. Căsnicia dintre cei doi a durat până în anul 2015. Liviu Dragnea și Bombonica Prodana au o fiică, Alexandra, care la rândul ei se iubește cu cântărețul din Republica Moldova, Alexandru Mațaev.

Tematic

Jurnalist: Dragnea ar trebui să se teamă de Tudose și legăturile acestuia cu SRI
Dragnea: Guvernul Grindeanu nu are de ce să demisioneze
Liviu Dragnea amenință Guvernul Cioloș cu alegerile anticipate
Tagurile:
Irina Tanase, liderul PSD, nunta, Liviu Dragnea, Romania
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei

 • Atacul asupra Damascului

  Pentru Rusia este important să demonstreze că SUA şi aliaţii au pornit de la un fals atunci când au lansat atacul asupra Siriei, fiind ghidaţi de alte interese, de aceea a fost ignorat dreptul internaţional şi desconsiderat Consiliul de Securitate ONU, consideră experţii moldoveni, în contextul unui interviu acordat de ministrul rus de Externe.

  94
 • Seismograf

  Informaţia a fost făcută publică de către directorul onorific al Institutului Naţional de Fizică a Pământului din România, Gheorghe Mărmureanu. Cât de puternic va fi seismul.

  2736
 • Cimitir

  Cimitirul de pe strada Munceşti este unul dintre cele mai vechi cimitire din Chişinău care s-au mai păstrat şi este utilizat. Oamenii din regiune sunt afectaţi d efaptul că o parte din acesta a fost distrusă, iar pe locul care s-a eliberat au fost construite case.

  356