04:31 23 Aprilie 2018
Chişinău+ 14°C
În direct
Microbuz căzut în canalul de fugă al râului Bistrița

Accident cumplit! Autoutilitară căzută de pe pod - nouă morți

© Photo: Facebook / Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă
În lume
Sa primesc un link scurt
39210

O autoutilitară în care se aflau zece persoane a căzut de pe un pod în Neamţ. Ce spun autorităţile şi cum s-a derulat operaţiunea.

BUCUREŞTI, 5 apr — Sputnik, Georgiana Arsene. Un cumplit accident de circulaţie a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 1:00. A fost activat codul roşu de intervenţie.

O autoutilitară, în care se aflau zece persoane, a căzut de pe podul de la Viişoara, comuna Alexandru cel Bun, judeţul Neamţ.

Şapte bărbaţi au murit pe loc, doi pasageri fuseseră daţi dispăruţi.

În urmă cu puţin timp, informează Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă pe pagina sa de Facebook, au fost recuperate şi celelalte două persoane rămase în canalul de apă, astfel că, la ora actuală, bilanţul final arată că, din cei 10 ocupanţi ai maşinii, 9 au fost recuperaţi prin acţiunile pompierilor scafandri şi declaraţi decedaţi, iar un singur om a reuşit să iasă din apă şi se află la spital, conştient.

Tematic

Detalii cu privire la șoferul de taxi care a provocat un accident mortal în Capitală
Accident teribil în centrul Capitalei cu implicarea a trei automobile - VIDEO
Accident teribil la Peresecina: O mașină făcută zob
Tagurile:
cumplit, cod rosu, morti, persoane, pod, accident, victime, Neamt, Romania
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei

 • Atacul asupra Damascului

  Pentru Rusia este important să demonstreze că SUA şi aliaţii au pornit de la un fals atunci când au lansat atacul asupra Siriei, fiind ghidaţi de alte interese, de aceea a fost ignorat dreptul internaţional şi desconsiderat Consiliul de Securitate ONU, consideră experţii moldoveni, în contextul unui interviu acordat de ministrul rus de Externe.

  94
 • Seismograf

  Informaţia a fost făcută publică de către directorul onorific al Institutului Naţional de Fizică a Pământului din România, Gheorghe Mărmureanu. Cât de puternic va fi seismul.

  2734
 • Cimitir

  Cimitirul de pe strada Munceşti este unul dintre cele mai vechi cimitire din Chişinău care s-au mai păstrat şi este utilizat. Oamenii din regiune sunt afectaţi d efaptul că o parte din acesta a fost distrusă, iar pe locul care s-a eliberat au fost construite case.

  356