04:40 23 Aprilie 2018
Chişinău+ 14°C
În direct
Donald Trump și Kim Jong Un pe ecran

Trump a precizat când se va întâlni cu Kim Jong-un

© AP Photo / Ahn Young-joon
În lume
Sa primesc un link scurt
51 0 0

Președintele american a dat detalii cu privire la întrevederea a cărei posibilitate a fost discutată intens în ultima perioadă.

CHIȘINĂU, 10 apr — Sputnik. Trump a comunicat că întâlnirea sa cu liderul Coreei de Nord va avea loc în mai sau la începutul lui iunie. Declarația a fost făcută înainte de ședința Guvernului la Casa Albă.

Președintele SUA a mai adăugat că țara sa ”menține contactul cu Coreea de Nord”.

Potrivit lui Trump, Washingtonul își dorește ”o afacere cinstită” și speră că părțile ”vor putea să se înțeleagă în privința denuclearizării RPDK”.

”Acum, când ne așteaptă întâlnirea cu Coreea de Nord, acest lucru va interesa lumea întreagă”, a opinat Trump.

Tematic

Trump vrea să ajungă în cosmos. În SUA va vi înființat un nou tip de trupe
Trump despre Oscar: Nu sunt alte staruri în afară de președinte!
Tagurile:
Cabinet de ministri, declaratie, Casa Alba, lider, sedinta, Donald Trump, Phenian, Statele Unite ale Americii, Coreea de Nord, Washington
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei

 • Atacul asupra Damascului

  Pentru Rusia este important să demonstreze că SUA şi aliaţii au pornit de la un fals atunci când au lansat atacul asupra Siriei, fiind ghidaţi de alte interese, de aceea a fost ignorat dreptul internaţional şi desconsiderat Consiliul de Securitate ONU, consideră experţii moldoveni, în contextul unui interviu acordat de ministrul rus de Externe.

  94
 • Seismograf

  Informaţia a fost făcută publică de către directorul onorific al Institutului Naţional de Fizică a Pământului din România, Gheorghe Mărmureanu. Cât de puternic va fi seismul.

  2737
 • Cimitir

  Cimitirul de pe strada Munceşti este unul dintre cele mai vechi cimitire din Chişinău care s-au mai păstrat şi este utilizat. Oamenii din regiune sunt afectaţi d efaptul că o parte din acesta a fost distrusă, iar pe locul care s-a eliberat au fost construite case.

  356