02:51 18 Iunie 2019
În direct
  • EUR20.41
  • USD18.20
  • RUB0.28
  • RON4.32
  • UAH0.69
Havuzul din Luvru

Loc de muncă de vis: primești 9500 euro pentru a călători prin lume

© Sputnik / Наталья Селиверстова
În lume
Sa primesc un link scurt
322 0 0

Compania aeriană WowAir propune un loc de muncă de vis, care presupune un salariu mare, dar și călătorii prin Europa și America de Nord.

CHIȘINĂU, 29 apr — Sputnik. Una dintre companiile aeriene din Islanda propune un loc de muncă de vis. Cel care va reuși să treacă concursul va avea posibilitatea să călătorească prin Europa și American de Nord, dar și să-și asigure un venit bun — pentru trei luni de muncă, norocosul va primi 9500 de euro, urmând să realizeze un vlog despre 38 de destinații turistice. Vlogul va sta la bază unui ghid turistic.

Una din principalele condiții înaintate pretendenților este stabilirea cu traiul în Reykjavík, unde se află sediul companiei. Noii angajați vor locui într-un apartament din centrul orașului, vor avea la dispoziție un automobil de serviciu și o sumă de bani pentru acoperirea tuturor cheltuielilor de călătorie.

Candidații vor fi selectați în baza unor prezentări video realizate de ei înşişi, despre propriile lor orașe. Șansele de angajare depind de originalitatea filmului. Termenul limită pentru expedierea materialelor video este 14 mai, iar acestea îi sunt necesare angajatorului pentru a se convinge de viziunile candidatului asupra lumii și capacitățile lui de a descoperi lucruri necunoscute.

Tematic

Vin roboții! Îți vei pierde jobul?
Află ce salarii au fotbaliștii moldoveni peste hotare și de ce acceptă salariile în plic
N-a apucat să ridice nici primul salariu: Iată ce a pățit un moldovean în Irlanda
Tagurile:
ghid turistic, vlog, 9500 de euro, companie aeriana, salariu, loc de munca, Islanda


Știrile Zilei