16:17 20 Ianuarie 2019
În direct
  • EUR19.56
  • USD17.16
  • RUB0.26
  • RON4.17
  • UAH0.61
automobile de marca BMW

Proprietarii de BMW trebuie să știe asta

© RIA Novosti / Alexey Kudenko
În lume
Sa primesc un link scurt
20700

Peste 310 mii de proprietari de automobile de marca BMW, seria 1, seria 3, Z4 și X1, atât cu propulsie pe benzină, cât și diesel, trebuie să citească această știre.

CHIȘINĂU, 13 mai – Sputnik. Compania BMW a anunțat, săptămâna aceasta,  decizia de chemare în service a peste 310 mii de vehicule înmatriculate în Marea Britanie. Totul se întâmplă din cauza unei defecțiuni la sistemul electric care poate provoca oprirea motoarelor. 

La sfârșitul anului trecut, BMW a chemat în service peste 36 de mii de mașini cu motoare pe benzină.

Acum, compania auto germană a decis chemarea în service a încă 312 mii de mașini înmatriculate în Marea Britanie: BMW seria 1, seria 3, Z4 și X1, atât cu propulsie pe benzină, cât și diesel, modele fabricate în perioada martie 2007 — august 2011, potrivit reporterntv.ro.

În decembrie 2016, șoferul unui autoturism Ford Fiesta a murit după ce a lovit un copac pentru a evita un autoturism BMW al cărui motor se oprise brusc în zona Guildford (Surrey). Motorul se oprise din cauza unei probleme electrice, iar lămpile de frânare nu s-au aprins din cauza opririi motorului, într-o noapte, pe o șosea pe care nu erau stâlpi de iluminat.

Tematic

Mai mulți clienți ai unui salon de mașini de lux din Chișinău, trași pe sfoară
Mașinile de lux ”au fraudat” bugetul Republicii Moldova
Tagurile:
retrase in service, masini de lux, automobile BMW, Marea Britanie
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei