16:15 20 Ianuarie 2019
În direct
  • EUR19.56
  • USD17.16
  • RUB0.26
  • RON4.17
  • UAH0.61
Ambasdadorul SUA în România, Hans Klemm

Ambasadorul SUA își face bagajele? Cine vine în loc

© Facebook / U.S. Embassy Bucharest
În lume
Sa primesc un link scurt
192 0 0

Amabsadorul SUA de la București, Hans Klemm, urmează să plece din funcția sa în viitorul apropiat, susține jurnalistul Dan Andronic.

CHIȘINĂU, 11 iun — Sputnik. Ambasadorul SUA la București, Hans Klemm și-ar pregăti bagajele, urmând să părăsească România în următoarele zile, susține jurnalistul Dan Andronic într-o postare publicată pe Facebook, adăugând că Ministerul Afacerilor Externe de la București deja a fost înștiințat.

Potrivit jurnalistului, anume apropiata rechemarea a lui Klemm explică lipsa de reacție din ultimul timp a reprezentantului diplomatic american, în special în scandalurile legate de șefa DNA și Curtea Constituțională, așa cum se obișnuise în ultimul timp opinia publică și clasa politică din România.

"Ambasadorul SUA Hans Klemm pleacă din România! E sigur, deja MAE român a fost înștiințat! De când știu? De vreo săptămână! De când știe Klemm? De când nu a mai intervenit în treburile interne ale României!".

În același mesaj, Andronic susține că în curând urmează să fie numit un nou ambasador SUA la București, care ar fi o persoană apropiată lui Donald Trump.

Tematic

Ambasada SUA la Bucureşti, în stare de alertă: Ce se întâmplă în capitala României
„Am scris negru pe alb: rechemarea la post a ambasadorului Hans G. Klemm”
Tagurile:
Dan Andronic, ambasadorul SUA, bagaje, Bucuresti, Hans Klemm, rechemare, Romania
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei