16:00 19 Februarie 2020
În direct
  • EUR19.10
  • USD17.64
  • RUB0.28
  • RON3.99
  • UAH0.72
În lume
Sa primesc un link scurt
31511

Alexei Gunta, originar din Republica Moldova, a decedat în Israel după o bătaie cruntă în orașul Petah Tikva.

CHIȘINĂU, 19 iunie — Sputnik. Un imigrant din Ucraina a fost acuzat în Israel de uciderea nepremeditată a unui bărbat originar din Moldova, informează RIA Novosti cu referire la surse media locale.

Alexei Gunta, originar din Republica Moldova, a decedat în Israel după o încăierare cruntă care s-a produs pe 26 mai în orașul Petah Tikva. Conaționalul nostru a fost bătut de un imigrant ucrainean în vârstă de 21 de ani, Dmitri Tiklean. Acesta i-a aplicat moldoveanului mai multe lovituri la cap. Una dintre ele a fost atât de puternică, încât Gunta a căzut și s-a ales cu o traumă craniocerebrală. Trecătorii au chemat ambulanța care a transportat victima la spital. Peste câteva zile însă Gunta a murit.

În actul de acuzare se menționează că motivul conflictului a fost cuvântul „hahol": așa l-a numit Gunta pe ucraineanul Ticlean.

Mass-media informează că cetățeanul Ucrainei este învinuit nu doar de omor nepremeditat, ci și de încercarea de a împiedica ancheta, rugându-i pe martori să nu depună mărturii împotriva sa.

Tematic

Moldovenii vor putea munci oficial în Israel
Tagurile:
cuvantul „hahol, cetatean al Moldovei, omor, Dmitri Tiklean, Alexei Gunta, Israel


Știrile Zilei