10:56 19 Octombrie 2018
În direct
  • EUR19.55
  • USD16.97
  • RUB0.26
  • RON4.19
  • UAH0.61
Tort

Secretul longevității, dezvăluit de o femeie cu vârsta de peste 100 de ani

CC BY-SA 2.0 / Roco Julie / birthday cake
În lume
Sa primesc un link scurt
158 0 0

Una dintre cele mai longevive femei din SUA, care a depășit vârsta de 100 de ani, dezvăluie secretul vieții sale îndelungate.

CHIȘINĂU, 21 iunie — Sputnik. Helen Granier, o americană din Florida de 105 ani, le-a povestit jurnaliștilor ce a ajutat-o să atingă la această vârstă înaintată, comunică RIA Novosti.

Helen Granier spune că sloganul său a fost întotdeauna „Bucură-te de viață!", însă ea nu s-a așteptat să ajungă chiar până la 105 ani, în familia sa acest lucru este o raritate.

„Pe vremuri consumam bere, fumam etc. Dansam până noaptea târziu, apoi mergeam la serviciu. Soțul nu se încumeta să mă ducă la Las Vegas, deoarece știa că sunt un jucător înrăit. Eram pasionată de automatele de joc, așa că, după moartea lui, am plecat la Las Vegas", a spus Granier.

De fapt, potrivit mai multor studii, modul de viață pe care l-a avut în trecut această femeie nu putea contribui la longevitatea sa, ci, dimpotrivă, la apariția unor probleme de sănătate și moarte prematură.

Helen Granier a împlinit 105 ani vinerea trecută, iar ziua de naștere și-a petrecut-o într-un cerc de prieteni apropiați.

Anterior, presa a scris despre o americană în vârstă de 104 ani care era sigură că secretul longevității sale constă în consumul zilnic de cola.

Tematic

Secretul longevității: Iată cum în Rusia va fi mărită durata vieții
„Bunicul lumii”: A decedat cel mai longeviv bărbat de pe Planetă
Tagurile:
secret longevitate, viata lunga, secol, Florida, SUA
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei