18:19 20 Ianuarie 2019
În direct
  • EUR19.56
  • USD17.16
  • RUB0.26
  • RON4.17
  • UAH0.61
Porsche parcat

Parcare de coșmar a unui Porsche: manevra unui Valet a distrus mașina sport

© Photo: Instagram / Redfern Fire Station
În lume
Sa primesc un link scurt
169 0 0

Un valet cu siguranță nu va primi bacșiș după ce a distrus un Porsche Carrera într-o încercare eșuată de parcare, văzându-se cu mașina sport sub alt vehicul.

CHIȘINĂU, 23 iun — Sputnik. Valetul a trebuit să fie scos din mașina sportivă și a fost "jenat și puțin șocat", a declarat directorul de vânzări și marketing al hotelului ABC.

 

Публикация от @drewalexander1 31 Май 2018 в 1:30 PDT

 

Coliziunea bizară s-a întâmplat miercuri la hotelul Hyatt Regency din Sydney, în timp ce valetul a încercat să parcheze Porsche-ul, dar a ajuns cu capota sub un SUV. Potrivit martorului Jonathan Bouzaid, valetul "s-ar fi panicat și a apăsat acceleratorul, prin urmare Porsche-ul a intrat sub mașina portocalie".

 

 

Forța a determinat ca SUV-ul să lovească o mașină albă în fața sa. Serviciile de urgență au fost solicitate la locul incidentului. SUV-ul a trebuit să fie susținut cu piloni pentru a elibera atât valetul, cât și Porsche-ul zdrobit.

Politia l-a ajutat pe valet să iasă din Porsche, iar video-ul partajat de serviciul de pompieri Redfern prezintă momentul în care valetul iese din mașină prin acoperișul mașinii.

Valetul nu a fost rănit în incident — deși mândria lui a fost probabil zdruncinată. Este de așteptat ca asigurarea hotelului să acopere costul daunelor.

 

Публикация от Jono (@jonobozo) 30 Май 2018 в 3:22 PDT

 

Tematic

Incredibil: Este cea mai sigură mașină din lume, singura în care nu a murit nicio persoană
Pentru șoferi: De ce nu trebuie pornit aerul condiționat imediat după ce urcăm în mașină
Tagurile:
SUV, capota, parcata, masina, Porsche, Sydney, Australia
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei