15:11 21 Ianuarie 2019
În direct
  • EUR19.55
  • USD17.14
  • RUB0.26
  • RON4.16
  • UAH0.61
Ucigaș, foto simbol

Detalii șocante despre ucigașul Susanei, minora din Germania cu origini moldovenești

CC0 / Pixabay / Republica
În lume
Sa primesc un link scurt
37410

Presa germană se întreabă acum dacă Susana Maria Feldman, minora originară din Moldova, ar fi fost vie astăzi dacă Poliția ar fi acționat cu mai multă fermitate.

CHIȘINĂU, 7 iul — Sputnik. Irakianul suspectat de violarea și uciderea Susanei se afla de mai mult timp în vizorul Poliției. Însă el nici nu a fost interogat, chiar dacă era suspectat de un alt viol, notează germania.one.

Acest lucru a fost făcut public de Frankfurter Allgemeine Zeitung, care face referire la Procuratura din Wiesbaden, Germania.

Potrivit informaţiei de care dispune publicaţia, Ali Bashar era suspectat de violarea repetată a unei minore de 11 ani din Germania. Tatăl fetei a anunţat poliţia despre această crimă încă pe 17 mai.

În cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc la începutul lunii iunie, şeful poliţiei din Giessen s-a referit la aceste suspiciuni, însă a declarat că depoziţiile martorilor nu indicau asupra unui suspect concret. Totuşi, numele lui Ali era pomenit.

Procuratura subliniază însă că, pornind de la descrierea camerei în care s-a produs violul, identitatea agresorului putea fi stabilită cu exactitate. Acum, Poliţia este convinsă că anume irakianul Ali Bashar a violat-o repetat pe eleva de 11 ani, în lunile martie şi aprilie şi a cerut mandat de arest pentru suspect.

Amintim că după săvârşirea crimei odioase, acesta a fugit din Germania împreună cu întreaga familie, Ali Bashar mai având încă cinci fraţi. Suspectul a fost reţinut ulterior în Irak, iar presa se întreba cum a fost posibil ca refugiatul căruia i-a fost refuzat azilul în Germania, să poată ieşi din ţară neobservat de nimeni.

Susana, minoră de 14 ani cu origini moldoveneşti, a fost mutilată și omorâtă cu cruzime în orașul Wiesbaden, Germania.

Moldoveancă minoră, violată și ucisă în Germania de imigranți: Detalii șocante — Video>>>

Minora a dispărut în data de 22 mai. Familia a început să o caute, iar ulterior a alertat poliția. După zile întregi de căutări disperate, fata a fost găsită fără suflare într-o râpă din apropierea orașului Wiesbaden.

Corpul neînsuflețit al fetei a fost găsit în data de 7 iunie. Aceasta a fost violată de mai multe ori după care a fost asfixiată cu o frânghie care a fost găsită alături de victimă.

Tematic

Irakianul care a violat-o și ucis-o cu bestialitate pe Susana a fost reținut – Detalii
Tagurile:
violata repetat, Wiesbaden, Susanna, Ali Bashar, ucigas, minora, viol, Germania
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei