11:13 24 Noiembrie 2020
În direct
  • EUR20.47
  • USD17.19
  • RUB0.23
  • RON4.20
  • UAH0.61
În lume
Sa primesc un link scurt
33530

În urma unei serii de explozii produse la periferia orașului Bologna, 67 de persoane au fost spitalizate. Informațiile cu privire la două persoane decedate nu au fost confirmate de medici.

CHIȘINĂU, 6 aug — Sputnik. Numărul victimelor este în creștere la Bologna. Până în prezent, 67 de persoane au fost spitalizate în urma unei serii de explozii produse într-un pasaj de la periferia orașului, anunță RIA Novosti cu referire la serviciul de urgență din localitate.

"55 persoane au fost internate la spitalul din Bologna, 10 au fost direcționate la spitalul Bazano. Alți doi oameni au fost spitazați la Cesena și Parma. Niciunul din aceștia nu s-a ales cu traumatisme și răni grave", a specificat sursa citată.

Informația cu privire la două persoane decedate, difuzată de postul de televiziune Rainews24, nu a fost confirmată de medici.

Reamintim că explozia a fost provocată de un camion care transporta combustibil și care a fost implicat într-un accident de circulație. Flăcările s-au extins și asupra automobilelor din zona pasajului, iar unele au explodat.

Tematic

Explozie la Bologna, Italia. Cel puțin 20 de victime - VIDEO
Tagurile:
67 de raniti, bilant, Bologna, explozie, decedat, victime, Italia

Știrile Zilei