00:52 18 Iunie 2019
În direct
  • EUR20.41
  • USD18.20
  • RUB0.28
  • RON4.32
  • UAH0.69
Minoră, foto de arhivă

Și-a înjunghiat bunica și a fugit de acasă: Minora de 13 ani este căutată de poliție

CC0 / Pixabay / Skitterphoto
În lume
Sa primesc un link scurt
82301

Minora i-a aplicat bunicii sale în vârstă de 65 de ani mai multe lovituri de cuțit, însă nu va răspunde pentru fapta sa.

CHIȘINĂU, 10 aug- Sputnik. Polițiștii din Oradea, România, caută o fetiță de 13 ani care a dispărut de acasă acum două zile.

Miercuri, aceasta și-a înjunghiat bunica, aplicându-i mai multe lovituri de cuțit.

Minori - Poză Simbol
© Sputnik / Владимир Вяткин

Surse judiciare au precizat însă că minora nu este căutată din cauza incidentului, deoarece nu răspunde penal pentru fapta sa, ci pentru că a dispărut de acasă, potrivit stiripesurse.ro.

„Abigail Bordaş, de 13 ani, din municipiul Oradea, județul Bihor, a plecat voluntar de la domiciliu la 8 august 2018, în jurul orei 18.30 şi nu a mai revenit. Minora a mai fost plecată de la domiciliu în repetate rânduri, fiind găsită de polițiști de fiecare dată, pe raza municipiului Oradea. Oricine poate oferi detalii cu privire la minora dispărută este rugat să apeleze serviciul de urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie", a anunțat Poliția din județul Bihor într-un comunicat.

Miercuri seara, minora în vârstă de 13 ani din Oradea și-a înjunghiat bunica în vârstă de 65 de ani cu mai multe lovituri de cuțit, aceasta fiind internată în spital în stare stabilă.

Tematic

Șocant: Un copil de 9 ani și-a ucis bunica pentru că nu l-a lăsat la calculator
Iată câți minori au fost condamnați pentru omor în 2017
Tagurile:
fugit de acasa, injunghiat bunica, cutit, minora, 13 ani


Știrile Zilei