12:53 12 Decembrie 2018
În direct
  • EUR19.62
  • USD17.22
  • RUB0.26
  • RON4.22
  • UAH0.62
Mike Pompeo

Pompeo a declarat că SUA își doresc relații bune cu Rusia

© AP Photo / Manuel Balce Ceneta
În lume
Sa primesc un link scurt
84 0 0

Secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, a declarat în cadrul unei întrevederi cu ministrul rus al Afacerilor Externe, Serghei Lavrov, că SUA își doresc o îmbunătățire a relațiilor cu Rusia.

BUCUREȘTI, 11 aug — Sputnik. Secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, a discutat vineri cu ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, despre relațiile bilaterale și situația din Siria, anunță serviciul de presă al Departamentului de Stat.

Secretarul de stat, Pompeo, a confirmat că Statele Unite își doresc o îmbunătățire a relațiilor cu Rusia și a căzut de acord asupra continuării dialogului, se spune în comunicatul instituției. De asemenea, Pompeo și Lavrov au discutat despre sancțiunile adoptatate recent împotriva Rusiei în legătură cu cazul Skripal și problemele curente ale Siriei.

Miercuri, SUA au anunțat că intenționează să introducă noi sancțiuni împotriva Rusiei în legătură cu incidentul din orașul britanic Salisbury, care presupun interzicerea livrării în Rusia a producției de destinație dublă.

 

Tagurile:
pompeo, relatii, sua, lavrov, rusia
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei