09:55 24 Aprilie 2019
În direct
  • EUR20.13
  • USD17.89
  • RUB0.28
  • RON4.23
  • UAH0.67
Berlin

Incredibil: De ce se tem germanii cel mai mult - studiu

© Sputnik / Игорь Зарембо
În lume
Sa primesc un link scurt
171 0 0

Politica externă promovată de Donald Trump este problema care îi îngrijorează cel mai mult pe nemții, se arată într-un sondaj publicat recent de o companie de asigurări.

CHIȘINĂU, 7 sep — Sputnik. Cetățenii Germaniei se tem cel mai mult de consecințele politicii promovate de președintele SUA, Donald Trump. Cel puțin asta arată datele unui studiu efectuat de compania de asigurări R+V Versicherung.

Potrivit studiului "Temerile germanilor 2018", 69 la sută dintre nemți au declarat că se tem de consecințele negative ale cursului politic promovat de liderul american.

Peste două treimi dintre cetățenii Germaniei sunt îngrijorați că politica lui Donald Trump ar putea face lumea mai nesigură, arată datele studiului.

Pe locul doi urmează temerile că țara este supraîncărcată de refugiați. O astfel de opinie împărtășesc 63 la sută din nemți. Anul trecut, astfel de îngrijorări aveau 57 la sută din respondenți. Cu 2 la sută a crescut numărul celor care se tem că sporirea numărului migranților ar putea provoca niște conflicte între cei veniți, între cei care locuiesc deja în Germania și populația băștinașă (63 la sută din respondenți).

”Potrivit rezultatelor celui de-al 27-lea studiu, efectuat de R+V, pe primele locuri se află problemele de politică internă și externă”, a declarat coordonatorul cercetării, Brigitte Römstedt, care a prezentat rezultatele studiului la Berlin.

Tematic

Americanii se tem că Trump ar putea face asta
Americanii şi europenii se tem pentru datele cu caracter personal
Tagurile:
cel mai mult, de ce se tem germanii, detali, studiu, Germania
Reguli de utilizareCOMENTARII


Știrile Zilei