12:44 24 Iulie 2019
În direct
  • EUR19.59
  • USD17.52
  • RUB0.28
  • RON4.15
  • UAH0.68
Matteo Salvini,  viceprim-ministru şi ministrul de Interne al Italiei

Mesajul lui Matteo Salvini, transmis cu prilejul Congresului Mondial al Familiilor - Video

© AP Photo / Antonio Calanni
În lume
Sa primesc un link scurt
Anul 2019 - Anul Familiei în Moldova (18)
51110

Matteo Salvini, viceprim-ministru şi ministrul de Interne al Italiei, a transmis astăzi un mesaj de susţinere în cadrul Congresului Mondial al Familiilor, ediţia a XII-a, eveniment care se desfăşoară la Chişinău în perioada 14-16 septembrie.

CHIȘINĂU, 14 sept — Sputnik. În cadrul Congresului Mondial al Familiilor, ediţia a XII-a, eveniment care se desfăşoară la Chişinău între 14 şi 16 septembrie, au vorbit mai multe personalităţi şi, de asemenea, a fost citit un mesaj din partea lui Matteo Salvini, viceprim-ministru şi ministrul de Interne al Italiei, liderul formațiunii "Liga".

Acesta a subliniat importanţa apărării familiei naturale şi şi-a exprimat susţinerea şi aprecierea faţă de evenimentul de la Chișinău. 

”Cu ocazia celui de-al XII-lea Congres Mondial al Familiilor, mă bucur să-mi exprim urările mele de bine către voi toţi şi să vă felicit pentru activitatea importantă pe care o desfășurați în apărarea familiei naturale ca celulă de bază a societății în care credem. Într-o vreme în care asistăm la atacuri distructive și iraționale la adresa valorilor fondatoare ale culturilor noastre, eforturile pe care le depuneţi pentru protejarea familiei naturale ca element vital pentru supraviețuirea și dezvoltarea omenirii sunt extrem de necesare şi demne de apreciere", se precizează în mesajul transmis de Matteo Salvini, citit de la tribună de președintele Congresului Mondial al Familiilor, Brian Brown.

Congresul Mondial al Familiilor 2018 se desfăşoară în incinta Palatului Republicii Moldova, sub egida președintelui Igor Dodon. La eveniment participă peste 2000 de persoane, invitați din zeci de state, politicieni de rang înalt, reprezentanți ai confesiunilor religioase din toată lumea, experți, reprezentanți ai societății civile, precum şi ai mediului academic.

Brian Brown citește mesajul transmis de viceprim-ministrul Italiei Matteo Salvini
© Sputnik / Osmatesco
Brian Brown citește mesajul transmis de viceprim-ministrul Italiei Matteo Salvini

Тема:
Anul 2019 - Anul Familiei în Moldova (18)

Tematic

Violența în familie: Ce trebuie să cunoască femeile abuzate fizic - detalii
Responsabilitățile în familie: Este sau nu bărbatul capul familiei
Tagurile:
sustinere, eveniment, apreciere, familie, congres, Congresul Mondial al Familiilor, Matteo Salvini, Moldova, Chisinau, Italia


Știrile Zilei